OnePlus 5 are functia populara a iPhone 7 Plus

OnePlus 5 va fi lansat pe piata cu una dintre cele mai populare functii ale iPhone 7 Plus, mai exact functia Portret a camerei duale, lansata anul trecut de catre cei de la Apple. Aceasta functie portret a iPhone 7 Plus este posibila multumita camerei duale si a inteligentei artificiale, iar OnePlus 5 va avea ceva similar pentru ca are tot o camera duala, dar inteligenta artificiala probabil lipseste.

OnePlus 5 are o camera duala formata dintr-un senzor de imagine de 20 de megapixeli si unul de 16 megapixeli, ambele sau doar unul fiind folosite pentru a genera efectul bokeh pentru poze. Cei de la OnePlus au confirmat oficial implementarea acestei noi functii in OnePlus 5 cu ajutorul unei imagini ce a fost publicate pe contul Twitter al companiei chinezesti.

OnePlus 5 are functia populara a iPhone 7 Plus

Puteti vedea in imaginea de mai jos foarte clar ca OnePlus 5 va putea face poze cu efect bokeh, o functie facuta populara in toamna anului trecut de catre iPhone 7 Plus. Dupa lansarea sa in iPhone 7 Plus toti producatorii de smartphone-uri au inceput sa puna accent pe functii similare, dar de calitate mai slaba, idar OnePlus 5 o preia impreuna cu elemente din design-ul iPhone 7 Plus.

Oferind si o functie similara celei Portret din iPhone 7 Plus, OnePlus 5 nu copie doar design-ul carcasei si al camerei, ci si o functie din iOS, pentru a oferi o experienta cat mai apropiata. Desigur ca nimeni nu stie daca OnePlus 5 va putea face poze cu efect bokeh la fel de bine precum iPhone 7 Plus, dar cu siguranta cei de la OnePlus au incercat sa o preia cat se poate de bine.

Promovarea OnePlus 5 folosind aceasta functie nu este o pura intamplare, chinezii stiind foarte bine ca foarte multa lume iubeste sa foloseasca aceasta functie a iPhone 7 Plus. In ciuda faptului ca preia multe elemente de la iPhone, OnePlus 5 ramane un smartphone foarte interesant, in principal prin prisma faptului ca are specificatii de top si un pret mic.

oneplus-5-portret-iphone-7-plus