Facebook afiseaza imagini GIF in comentarii

Facebook a decis sa sarbatoreasca astazi 30 de ani de la aparitia imaginilor animate de tip GIF cu o schimbare foarte interesanta pentru reteaua de socializare. Mai exact, incepand de astazi utilizatorii retelei de socializare Facebook pot publica imagini animate de tip GIF in comentariile lasate la orice fel de postari existente, fie ca sunt pentru profile, sau pagini.

Facebook nu s-a grabit in acesti ani sa implementeze suport pentru imaginile animate de tip GIF, asa ca multa lume a fost surprinsa sa vada ca acum exista suport in comentarii. Facebook a testat, desigur, aceasta noua functionalitate timp de cateva luni cu diversi utilizatori si pagini pana sa o lanseze oficial, dar aparitia sa la nivel global a venit ca o surpriza pentru multi.

Facebook afiseaza imagini GIF in comentarii

Practic, acum orice utilizator poate plasa o imagine animata de tip GIF in orice fel de discutie pe care o are in cadrul retelei Facebook cu orice persoana. Pana in prezent cei de la Facebook permiteau doar atasarea de imagini statice in comentariile lasate la diverse postari, insa iata ca acum lucrurile pot deveni mult mai animate prin permiterea atasarii de imagini GIF.

Facebook a confirmat acum cateva saptamani ca 14 miliarde de imagini animate GIF au fost partajate prin intermediul WhatsApp si Facebook Messenger. Avand in vedere numarul mare de imagini GIF trimise prin aceste platforme, era normal ca suportul sa fie implementat si in cadrul retelei de socializare Facebook intr-un final, el venind.

Suportul pentru introducerea de imagini animate de tip GIF este disponibil de azi la nivel global, asa ca orice utilizator al Facebook se poate bucura de el.

GIFs in Comments

Publicată de Facebook pe Miercuri, 14 iunie 2017