Orange – 15 iunie – oferte la Telefoane Mobile

Orange are pe 15 iunie oferte exclusiv online la o gama foarte variata de telefoane mobile pe care le vinde cu reduceri foarte bune doar azi!

Orange in 15 iunie continua campania aniversara de 20 de ani de activitate in Romania cu oferte la telefoane mobile, care sunt disponibile exclusiv online. Vorbim despre o continuare a ofertelor disponibile exclusiv online, deoarece inclusiv in data de 15 iunie cei de la Orange le permit clientilor sa profite de reducerile la telefoane numai in magazinul online.

Ca de obicei, Orange are oferte exclusive pentru telefoanele mobile, in functie de abonamentul fiecaruia, astfel ca in 15 iunie va trebui sa accesati aceasta pagina pentru a le vedea. Reducerile pentru telefoanele mobile vandute de catre Orange in 15 iunie difera in functie de tipul de abonament pe care il aveti, asa ca va puteti bucura de un pret redus cu zeci, sau poate chiar 100, ori peste 100 de euro.

Cei de la Orange desfasoara campania aniversara pentru 20 de ani de activitate in Romania in ideea de a le multumi clientilor pentru fidelitate, asa ca reducerile din 15 iunie la telefoane sunt bune. Desigur ca Orange are in 15 iunie reduceri la multe terminale Android, insa inclusiv modelele iPhone din oferta se bucura de preturi reduse, iar aici includem si terminalele iPhone 7 sau iPhone 7 Plus.

Orange – 15 iunie – oferte exclusiv online la telefoanele mobile

In 15 iunie Orange le permite clientilor sa se bucure de aceasta oferta cu reduceri la telefoanele mobile numai daca fac o achizitie impreuna cu un abonament. Fie ca in data de 15 iunie incheie un abonament nou, il prelungesc, sau il modifica, Orange le ofera clientilor posibilitatea de as e bucura de o reducere pentru telefoanele mobile disponibile in magazinul sau online.

Desigur ca reducerea oferita de catre Orange in 15 iunie pentru telefoanele mobile poate fi diferita in functie de modul in care este modificat sau creat abonamentul, asa ca trebuie sa stiti asta. Pentru a beneficia de reducerile oferite in 15 iunie de catre Orange la telefoanele mboile trebuie sa accesati aceasta pagina si apoi sa va logati in sectiunea Contul Meu din website.

Daca tot v-ati logat in sectiunea Contul Meu, sau daca folositi aplicatia, poate veti dori sa profitati incepand din 15 iunie si de internetul gratuit oferit de catre cei de la Orange. Vorbim despre 20 de GB de internet gratuit oferit lunar de catre Orange incepand din data de 15 iunie timp de 2 luni de zile pentru fiecare client si va recomand sa profitati de el.

Orange 15 iunie oferte telefoane mobile