Orange – 15 iunie – oferte la Telefoane Mobile

Orange are pe 15 iunie oferte exclusiv online la o gama foarte variata de telefoane mobile pe care le vinde cu reduceri foarte bune doar azi!

Orange in 15 iunie continua campania aniversara de 20 de ani de activitate in Romania cu oferte la telefoane mobile, care sunt disponibile exclusiv online. Vorbim despre o continuare a ofertelor disponibile exclusiv online, deoarece inclusiv in data de 15 iunie cei de la Orange le permit clientilor sa profite de reducerile la telefoane numai in magazinul online.

Ca de obicei, Orange are oferte exclusive pentru telefoanele mobile, in functie de abonamentul fiecaruia, astfel ca in 15 iunie va trebui sa accesati aceasta pagina pentru a le vedea. Reducerile pentru telefoanele mobile vandute de catre Orange in 15 iunie difera in functie de tipul de abonament pe care il aveti, asa ca va puteti bucura de un pret redus cu zeci, sau poate chiar 100, ori peste 100 de euro.

Cei de la Orange desfasoara campania aniversara pentru 20 de ani de activitate in Romania in ideea de a le multumi clientilor pentru fidelitate, asa ca reducerile din 15 iunie la telefoane sunt bune. Desigur ca Orange are in 15 iunie reduceri la multe terminale Android, insa inclusiv modelele iPhone din oferta se bucura de preturi reduse, iar aici includem si terminalele iPhone 7 sau iPhone 7 Plus.

Orange – 15 iunie – oferte exclusiv online la telefoanele mobile

In 15 iunie Orange le permite clientilor sa se bucure de aceasta oferta cu reduceri la telefoanele mobile numai daca fac o achizitie impreuna cu un abonament. Fie ca in data de 15 iunie incheie un abonament nou, il prelungesc, sau il modifica, Orange le ofera clientilor posibilitatea de as e bucura de o reducere pentru telefoanele mobile disponibile in magazinul sau online.

Desigur ca reducerea oferita de catre Orange in 15 iunie pentru telefoanele mobile poate fi diferita in functie de modul in care este modificat sau creat abonamentul, asa ca trebuie sa stiti asta. Pentru a beneficia de reducerile oferite in 15 iunie de catre Orange la telefoanele mboile trebuie sa accesati aceasta pagina si apoi sa va logati in sectiunea Contul Meu din website.

Daca tot v-ati logat in sectiunea Contul Meu, sau daca folositi aplicatia, poate veti dori sa profitati incepand din 15 iunie si de internetul gratuit oferit de catre cei de la Orange. Vorbim despre 20 de GB de internet gratuit oferit lunar de catre Orange incepand din data de 15 iunie timp de 2 luni de zile pentru fiecare client si va recomand sa profitati de el.

Orange 15 iunie oferte telefoane mobile

13 COMENTARII

 1. @zaone Un comentariu referitor la mesajul de mai jos ! Daca ai .

  Orange Helper, clarifică te rog acest mesaj:
  “Incepand cu 15 iunie vei putea folosi resursele nationale si in Europa, in Spatiul Economic European (SEE). De aceea optiunea de roaming pe care o ai activa pe contul tau va fi dezactivata incepand cu aceasta data. Pentru a beneficia de mai multe resurse nationale si in roaming SEE alege un abonament din oferta curenta.
  Eu unul inteleg ca rămân fără roamingul pe care il am deja, și pentru a avea in continuare trebuie să schimb abonamentul curent CU UNUL DE VALOARE EGALĂ SAU MAI MARE, din moment ce încă mai am un an din contract, schimbarea traducându-se si in PRELUNGIREA CU DOI ANI a abonamentului!! Corect?
  Adică, dacă înțeleg bine, Orange nu doar că nu mai vrea să respecte contractul curent, vrea să îmi impună să prelungesc cu încă doi ani, la o valoare cel puțin egală cu abonamentul curent, pentru a beneficia de ceea ce AM DEJA!

 2. “Orange Helper, clarifică te rog acest mesaj:”
  Poate n-ai citit corect mesajul meu….
  De aceea te-am “solicitat”…..avand in vedere ca sustii Orange cu ardoare.Poate ai informatii mai multe.
  Dar vad ca nu ai.

 3. E exprimare nefericita. Eu intotdeauna am stat sa ma intreb daca operatorii de telefonie (si nu doar cei din Ro) au angajati cu IQ-ul scazut sau daca textele astea sunt facute in mod special ca sa te abureasca
  Ce vor sa zica este ca daca ai pe abonament, de exemplu 5GB national si convorbiri nelimitate, vei putea folosi cei 5GB si sa suni nelimitat si cand esti in roaming in SEE. Fiecare tip de abonament avea un pachet (optiune) roaming atasat (x minute, x GB, x euro pentru depasire). De la 15 iunie au dezactivat optiunea respectiva pentru ca nu isi mai avea sensul atat timp cat poti folosi resursele nationale si in SEE. Au dezactivat optiunea de roaming anterioara si nu roamingul
  Deci nu te pune nimeni sa faci un abonament nou. In roaming folosesti resursele nationale. Doar daca vrei mai mullte resurse
  Ai inteles?

 4. I-am raspuns mai sus. Textul e prost facut. Au dezactivat optiunea de roaming pe care o avea pe abonament si nu roamingul. Pentru roaming va folosi in continuare resursele nationale. Optiunea anterioara presupunea suprataxare