WhatsApp are o noua actualizare, iata ce aduce nou

WhatsApp este cea mai folosita retea de mesagerie text de pe planeta, in momentul de fata peste 1.2 miliarde de persoane folosind-o lunar, compania Facebook actualizand in cursul noptii trecute aplicatia si iata ce a pregatit nou pentru noi.

WhatsApp a fost actualizata noaptea trecuta de catre compania dezvoltatoare, iar prima functie noua are legatura cu o serie de filtre color pentru pozele sau clipurile video inregistrate. Dupa ce facem o poza sau un clip video folosind aplicatia WhatsApp, aceasta ne va permite sa aplicam unul dintre noile filtre color prin simpla glisare de jos in sus peste ea.

Separat, daca primim mai multe poze de la aceeasi persoana, aplicatia WhatsApp va grupa toate acele poze intr-un singur album, aceasta functie fiind oferita inca din versiunea anterioara. In final, aplicatia WhatsApp ne permite sa facem o glisare inspre dreapta pe orice mesaj primi pentru a raspunde rapid la el, functia fiind extrem de utila.

Desi cei de la WhatsApp nu au mentionat si asta, actualizarea rezolva inclusiv probleme de functionare si imbunatateste experienta generala cu aplicatia.

  • Add color filters to your media. Just capture or select a photo, video, or GIF, and swipe up to pick a filter.
  • When you receive multiple photos from the same sender in a row, they’ll now be grouped together as an album.
  • New reply shortcut: simply swipe right in any message to quickly reply to it.

Aplicatia WhatsApp este disponibila pentru DESCARCARE GRATUITA din App Store.

whatsapp iphone update