iPhone 8 – asa va arata cu iOS 11 instalat

iPhone 8 va rula sistemul de operare iOS 11, acest lucru este cat se poate de sigur, dar oare cum va arata noul smartphone cu interfata viitorului sistem de operare ? Aceeasi intrebare si-a pus-o si un grafician care s-a gandit ca ar fi interesant sa creeze un concept al iPhone 8 cu iOS 11 pentru a elimina misterul pentru lumea intreaga, iar mai jos il puteti vedea.

Vorbim despre un iPhone 8 car are un ecran cu diagonala de 5.8 inch si care acopera intregul panou frontal al carcasei, afisand interfata iOS 11 dintr-un colt in altul. Vazand iOS 11 pe un iPhone 8 intr-un concept de acest gen parca aduce terminalul ceva mai aproape de realitate, chiar daca lansarea sa este inca la minim 3 luni de zile distanta din data de 15 iunie.

iPhone 8 va avea un design similar cu cel din conceptul de mai jos, insa e greu de spus daca interfata iOS 11 va arata in totalitate precum o vedem aici. Ceea ce stim sigur este ca Apple va dedica o parte din ecranul iPhone 8 pentru butonul Home virtual, deci iOS 11 va avea un menu special, poate chiar si pentru Touch ID, daca vom avea un cititor de amprenta in ecran.

Acesta este in concept preliminar care incearca sa ne prezinte cum ar putea arata un iPhone 8 cu iOS 11 si s-ar putea apropia destul de mult de realitate. Voi ce parere aveti despre acest concept al iPhone 8 cu iOS 11 ?

iPhone 8 iOS 11 concept iunie 2017

 

iPhone 8 iOS 11 concept 1

iPhone 8 iOS 11 concept 2

iPhone 8 iOS 11 concept 3

iPhone 8 iOS 11 concept 4

iPhone 8 iOS 11 concept 5