Telepaint este aplicatia gratuita a saptamanii pentru iPhone si iPad

Apple a anuntat aplicatia gratuita a saptamanii in cursul noptii trecute in App Store pentru iPhone, iPad si iPod Touch, ea putand fi descarcata fara plata de catre utilizatorii care doresc sa beneficieze de promotie.

Telepaint este aplicatia gratuita a saptamanii pentru iPhone si iPad, oferita gratuit de catre compania Apple prin intermediul App Store in urmatoarele 7 zile. In clipul video de mai jos aveti prezentat gameply-ul jocului Telepaint si puteti observa ca vorbim despre un joculet foarte interesant, cu un stil de joc rar gasit prin App Store.

Dezvoltatorii Telepaint descriu jocul ca fiind un puzzle cu un gameplay unic, acesta permitandu-ne sa mutam diverse galeti cu vopsea printr-o varietate de portaluri dintre diverse locatii. Fiecare nivel al Telepaint devine din ce in ce mai complex pe masura ce progresam in joc, astfel ca de la lumi foarte simple, trecem la adevarate provocari pentru a trece la urmatorul nivel.

“A unique touchscreen puzzle game in which the player activates portals in order to carry walking buckets of paint through numerous, increasingly-complex levels. Simple, accessible gameplay gradually paves the way for mind-bending complexity via a frequent introduction of varied and surprising new mechanics, all accompanied by quirky, fresh music and rhythmic sound effects that sync up to your every action.”

Conform dezvoltatorilor, jocul Telepaint ne ofera peste 140 de niveluri prin care va trebui sa trecem, ele fiind impartite in nu mai putin de 6 lumi virtuale. Toate miscarile facute de catre noi in jocul Telepaint sunt sincronizate cu un fundal sonor de exceptie, asa ca avem parte de o experienta extrem de interesanta, pe care probabil o veti apreia.

  • Over 100 unique puzzling levels
  • Spread across 6 different game worlds
  • All movements and actions in the game are synced with the beat, for fun rhythmic puzzle solving
  • Explosive colorful paint covers levels as you progress, have fun making a mess!
  • Two new worlds with unique game mechanics
  • 40 new fun levels
  • Flying bucket robots

Telepaint este disponibil pentru descarcare gratuita, in format universal, din App Store, urmand acest link.