Samsung Galaxy Note 8 – Pret si Specificatii

Samsung Galaxy Note 8 are pretul si specificatiile dezvaluite astazi, cu o foarte mare dezamagire din cauza valorii de 1000 de euro pentru modelul de baza.

Samsung Galaxy Note 8 are pretul foarte mare de vanzare si specificatiile dezvaluite de catre unul dintre cei mai cunoscuti leaker din lume. Vorbim despre informatii care sunt 100% credibile in legatura cu pretul Samsung Galaxy Note 8 si specificatiile pregatite de catre Samsung, iar ele vor dezamagi cu siguranta foarte multi fani ai companiei coreene, din pacate.

Conform acestui leaker, pretul Samsung Galaxy Note 8 va fi de 1000 de euro in Europa, da ati citit bine, compania coreeana ar vrea sa ceara 1000 de euro pe terminal dupa lansare. In SUA pretul Samsung Galaxy Note 8 ar trebui sa fie de 900 de dolari, dar asta inainte de aplicarea taxelor de 9%, din multe state, care vor aduce pretul final la valoarea de 1000 de dolari.

Conform informatiilor de astazi, Samsung Galaxy Note 8 urmeaza sa fie cel mai scump smartphone lansat vreodata de catre compania Samsung pe pietele globale. Vorbim aici despre versiunea standard a Samsung Galaxy Note 8, deoarece in versiunea cu spatiu dublu de stocare el va costa cu cel putin 50 de euro mai mult, apropiindu-se de cele mai scumpe terminale iPhone.

Samsung Galaxy Note 8 – pret si specificatii

Ce va oferi Samsung Galaxy Note 8 de va costa atat de mult ? Ei bine se pare ca vorbim intr-adevar despre un ecran Infinity Display cu diagonala de 6.3 inch si aspect ratio 18.5:9. Samsung Galaxy Note 8 va avea un ecran AMOLED, aproape identic cu cel din Samsung Galaxy S8 Plus, singura diferenta fiind diagonala, care va fi cu 0.1 inch mai mare.

Samsung Galaxy Note 8 va avea un chip Qualcomm Snapdragon 835, nu 836 asa cum se spera, deci practic exact acelasi procesor precum in seria Samsung Galaxy S8. Samsung Galaxy Note 8 va avea totusi 6 GB RAM, cu 2 GB RAM in plus fata de seria Samsung Galaxy S8, iar asta pentru ca are nevoie sa ofere performante de top, dar sa si sustina camera duala formata din 2 senzori a cate 12 megapixeli fiecare.

Senzorii de imagine din camera duala a Samsung Galaxy Note 8 vor avea stabilizare optica individuala, camera urmand a fi plasata vertical pe carcasa. Samsung Galaxy Note 8 va avea un cititor de amprente langa camera duala, insa va avea si o baterie de 3300 mAh, deci va oferi si o autonomie foarte mare pentru utilizatori, lucru usor de asteptat.

Samsung Galaxy Note 8 va beneficia deasemenea de un dock DeX care va permite transformarea sa intr-un calculator, asta contand foarte mult, avand in vedere pretul foarte mare. Practic, Samsung Galaxy Note 8 va fi extrem de scump, dar poate ca va merita si sunt curios ce parere aveti voi de pret.

Samsung Galaxy Note 8 pret specificatii