Orange – 25 iunie – ULTIMA ZI CU GRATUITATI

Orange are in 25 iunie ultima zi in care ofera un beneficiu GRATUIT pentru toti clientii sai din Romania, campania aniversara de reduceri terminandu-se.

Orange pe 25 iunie are ultima zi in care mai organizeaza campania aniversara de reduceri pentru a sarbatori 20 de ani de activitate in Romania. In aceasta idee, cei de la Orange au decis ca pe 25 iunie trebuie sa le ofere clientilor ceva gratuit pentru a termina cu rasunet campania promotionala, asa ca va recomand sa profitati de oferte cat inca mai aveti ocazia de a o face.

In ziua de 25 iunie cei de la Orange au aceast anoua oferta cu gratuitati pentru toti clientii din Romania, astfel ca oricine poate profita de ea, dar numai astazi. In aceasta pagina Orange are oferta cu gratuitati disponibila numai in ziua de 25 iunie pana la ora 23:59, urmand ca din ziua de 26 iunie totul as se termine si e putin probabil ca operatorul sa continue campania de reduceri saptamana viitoare.

Ca de obicei, inclusiv oferta promotionala de astazi a celor de la Orange este disponibila in data de 25 iunie exclusiv prin intermediul magazinului sau online. Nu veti gasi in magazinele fizice ale Orange aceeasi oferta si nu veti putea beneficia de absolut nimic gratuit in data de 25 iunie, asa ca va trebui sa folositi magazinul online pentru a va bucura de aceasta ultima reducere oferita.

Orange – 25 iunie – ULTIMA ZI CU GRATUITATI

Orange a pornit campania de reduceri in 6 iunie pentru a le oferi clientilor un multumesc pentru fidelitatea in cei 20 de ani de activitate, iar pe 25 iunie totul se termina. 25 iunie este ultima zi in care mai este activ calendarul aniversar de reduceri al celor de la Orange, iar dupa aceasta data este greu de spus ce se va intampla, dar probabil urmeaza alte promotii foarte interesante.

Pentru a va putea bucura de gratuitatile celor de la Orange din data de 25 iunie va trebui sa va logati in magazinul online al operatorului prin sectiunea Contul Meu. In aceasta pagina aveti disponibile toate promotiiel celor de la Orange pentr data de 25 iunie, dar numai prin sectiunea Contul Meu puteti beneficia de gratuitati si de o oferta exclusiva pentru abonametul si vechimea voastra in retea.

Tot in 25 iunie aveti ultima sansa de a activa si acel bonusi de 20 GB internet Orange gratuit pe care operatorul il aloca in doua luni consecurive pentru toti clientii interesati. Pentru a activa bonusul de internet Orange gratuit in data de 25 iunie va trebui sa accesati sectiunea Contul Meu si a activati manual bonusul de acolo, totul fiind disponibil doar pana la ora 23:59, dupa care va disparea.

orange 25 iunie gratuitati