Orange – 26 iunie – activeaza internetul gratuit

Orange in 26 iunie mai permite activarea bonusului de internet gratuit in cuantum de 20 GB, care este alocat in fiecare luna, timp de 2 luni.

Orange inca mai are in 26 iunie activa oferta prin care le permite clientilor sa se bucure de internet gratuit pentru o perioada de 2 luni de zile de la activare. Cei de la Orange au initiat aceasta oferta promotionala in data de 6 iunie, ea fiind in continuare valabila pe 26 iunie, iar prin intermediul sau primim cate 20 GB de trafic de internet gratuit in Romania de la operator.

Conform operatorului, pe 26 iunie orice client poate activa pe orice numar de telefon activ bonusul de internet Orange gratuit pentru o perioada de luni de zile. In aceasta pagina aveti detaliile ofertei si puteti face activarea in ziua de 26 iunie, Orange urmand a va aloca bonusul de internet gratuit in cuantum de cate 20 GB in fiecare luna in care promotia este disponibila.

Orange isi continua in 26 iunie campania de aniversare a 20 de ani de activitate in Romania cu aceasta promotie prin care aduce bucurie in vietile a milioane de romani. Cei de la Orange au in Romania peste 10 milioane de clienti care se pot bucura de bonusul de 20 GB de internet gratuit pe care ei il ofera, iar in data de 26 iunieva recomand din plin sa profitati de ceea ce puteti primi gratuit.

Orange – 26 iunie – activeaza internetul gratuit

Desi ar fi trebuit sa se termine ieri, calendarul de oferte al celor de la Orange continua si in 26 iunie, astfel ca puteti beneficia in continuare de gratuitatea pe care operatorul o are. Foarte multi clienti s-au bucurat probabil de ceea ce a oferit Orange in calendarul aniversar de reduceri, iar in 26 iunie puteti face acelasi lucru, asa ca va recomand din plin sa profitati de ocazie astazi.

Pentru a activa acel bonus de internet Orange gratuit in data de 26 iunie va trebui sa accesati sectiunea Contul Meu, fie in website-ul Orange, fie prin aplicatiile dedicate. Va trebui sa accesati intai aceasta pagina, iar mai poi sa va logati in sectiunea Contul Meu a celor de la Orange, internetul gratuit activat pe 26 iunie fiind valabil pana in 26 august, cu cate 20 GB in fiecare luna.

Acesti 20 GB de internet Orange gratuit pe care ii mai puteti activa in ziua de 26 iunie pot fi folositi pentru orice vreti voi sa faceti, mai putin roaming. Orange nu impune restrictii pentru utilizarea internetului gratuit oferit inclusiv in 26 iunie prin aceasta oferta promotionala, asa ca puteti face streaming, puteti descarca orice doriti si nu doar atat.

Acestea fiind spuse, va recomand cu foarte mare caldura sa va bucurati de oferta Orange pentru 26 iunie.

orange 26 iunie activeaza internet gratuit