Samsung Galaxy Note 8 – asa Arata Design-ul Gros

Samsung Galaxy Note 8 are un design diferit fata de cel pe care-l stiam pana acum, iar grosimea sa va fi cu mult mai mare decat v-ati putea imagina.

Samsung Galaxy Note 8 urmeaza sa aiba un design diferit fata de cel pe care le-am vazut intr-o gama atat de variata de zvonuri aparute in ultima vreme pe internet. Desi foarte multa lume se astepta ca Samsung Galaxy Note 8 sa aiba o camera duala verticala, se pare ca in final ea va fi una orizontala, dar cu o schimbare care probabil nu va bucura foarte multa lume.

Mai exact, Samsung Galaxy Note 8 urmeaza sa aiba camera usor iesita in exteriorul carcasei, grosimea dispozitivului ajungand in acel punct la nu mai putin de 9.5mm. Grosimea standard a Samsung Galaxy Note 8  este de 8.4mm pentru carcasa, inas la camera ea va fi si mai mare, ia asta in ciuda faptului ca producatorii de smartphone-uri incearca sa faca produse tot mai subtiri in fiecare an.

Samsung Galaxy Note 8 va avea o inaltime de 162.4mm si o latime de 62.4mm, iar asta pentru a acomoda ecranul cu diagonala de 6.3 inch pe care il va avea. Fiind atat de mare, multa lume s-ar fi asteptat ca Samsung Galaxy Note 8 sa fie si mult mai subtire decat cei 8.4mm, sau 9.5mm, dar se pare ca Samsung are alte planuri, probabil pentru a evita exploziile de anul trecut.

Samsung Galaxy Note 8 – asa arata cu noul design complet diferit, dar este foarte gros

Samsung Galaxy Note 8 va semana in rest, intr-o foarte buna masura, cu Samsung Galaxy S8 sau Samsung Galaxy S8 plus, asa cum ne-au spus atatea zvonuri. Principala diferenta intre Samsung Galaxy Note 8 si Samsung Galaxy S8 va fi facuta de catre grosimea crescuta, cu 0.4mm pentru carcasa si cu 1.5mm pentru camera, astfel ca noul smartphone ar putea dezamagi multa lume.

Partea buna este ca Samsung Galaxy Note 8 are un Infinity Display care acopera intregul panou frontal al carcasei, asa cum se intampla si la Samsung Galaxy S8. In rest, Samsung Galaxy Note 8 urmeaza sa aiba chip-uri Exynos 8895 si Snapdragon 835, insa va veni cu 6 GB RAM, deci va avea 2 GB RAM in plus fata de predecesorul sau, iar asta i-ar putea oferi si performante de top.

Samsung Galaxy Note 8 urmeaza sa aiba integrata inclusiv o baterie de 3300 mAh pentru a-i sustine ecranul masiv, camera duala urmand a fi formata din doi senzori de cate 12 megapixeli. Spre bucuria multora, Samsung Galaxy Note 8 va fi compatibil cu dock-ul DeX care-l transforma intr-un calculator, asa ca va fi multifunctional si va putea inlocui partial un laptop.

Acestea fiind spuse, ce parere aveti despre aceste noi dezvaluiri pentru Samsung Galaxy Note 8 ?