YouTube – un tanar a murit incercand sa opreasca un glont

YouTube este in momentul de fata o platforma in care foarte multa lume incearca sa se faca remarcata in cele mai stupide moduri, acelasi lucru fiind valabil si pentru un cuplu din SUA. Ma rog, vorbim despre un fost cuplu deoarece partea masculina a fost impuscata de catre partea feminina in tentativa de a demonstra ca un glont poate fi oprit de o carte foarte groasa.

Ideea a fost a barbatului in varsta de 22 de ani, acesta fiind in cautarea gloriei pe YouTube cand i-a cerut sotiei sa-l impuste in timp ce tine o carte groasa in zona pieptului. Desi se pare ca acea carte era intr-adevar foarte groasa, din pacate ea nu a putut opri acel glont, care i-a strapuns pieptul si l-a ucis pe loc, conform declaratiei sotiei, dar si a autoritatilor care investigheaza cazul.

In momentul de fata femeia este pusa sub acuzare pentru omor prin imprudenta, iar asta pentru ca l-a crezut pe barbatul care afirma ca este un superman al YouTube. Din pacate, ideea sa de superman nu s-a potrivit cu realitatea, asa ca viata sa a fost terminata de sotia care i-a daruit si un copil cu cativa ani in urma, tragegia fiind una care ar trebui sa-i invete multe pe cei care fac filme pentru YouTube.

Desigur ca doar autoritatile au vazut inregistrarea tragediei si ea nu va ajunge vreodata pe YouTube, dar poate ca asa altii vor fi convinsi ca pielea nu poate opri gloante. YouTube este gazda pentru foarte multe clipuri video cel putin pa fel de stupide si e greu de spus ce fel de tragedii trebuie sa se intample pentru a convinge oamenii sa nu-si ignore instinctul de conservare.

“Monalisa Perez was charged with manslaughter after she accidentally shot Pedro Ruiz in the chest while making a YouTube video for the couple’s vlog. Perez told authorities that Ruiz had been trying to convince her “for a while” to shoot the book while he held it for a YouTube video. Perez told police that she shot from a foot away while Ruiz held the book to his chest.”

youtube ucis oprit glont