iPhone 8 – Comparatie Detaliata cu iPhone 7

iPhone 8 este comparat cu iPhone 7 intr-o galerie foto extinsa de inalta rezolutie, toate detaliile de design fiind prezentate pentru fanii Apple.

iPhone 8, sau mai bine zis cea mai bine realizata macheta a noului smartphone ce prezinta in detaliu noul design, este comparata cu iPhone 7 astazi. In imaginile de mai jos puteti vedea o comparatie de inalta rezolutie intre iPhone 8 si iPhone 7, aceste imagini fiind cele mai clare de pana acum si ne arata ce fel de schimbare vom primi cand vom face trecerea de la actualul la viitorul produs.

Spre deosebire de toate celelalte machete pentru iPhone 8 prezentate in trecut, aceasta este realizata cu atentie la cele mai mici detalii, parand a fi o carcasa creata chiar de catre Apple. Macheta iPhone 8 a fost realizata in baza schitelor Apple cu precizie milimetrica, astfel ca putem vedea clar cum vor arata butoanele, ecranul, gaurile pentru difuzoare, pentru portul Lightning si nu doar atat.

iPhone 8 – comparatie detaliata si de inalta rezolutie cu iPhone 7

Adaugam la acestea si faptul ca noua macheta a iPhone 8 ne arata foarte clar si decupajul pentru panoul frontal pe care compania Apple s-a gandit sa il creeze. Comparat cu ceea ce avem in panoul frontal al iPhone 7 putem vedea ca schimbarea gandita pentru iPhone 8 este una destul de mare si nu neaparat potrivita, dar este nevoie de compromisuri pentru a avea parte de un ecran atat de mare.

Din pacate, multumita acestor imagini putem observa si ca iPhone 8 urmeaza sa fie mai gros decat iPhone 7, cu o camera care este mai mult iesita in relief. Grosimea totala a iPhone 8 ar urma sa ajunga la 9.4mm, deci va sta si mai ciudat pe masa cand il plasati cu carcasa in jos, dar din nou vorbim despre compromisuri care trebuie facute pentru a include schimbari majore de design.

In concluzie, aceasta este comparatia care ne arata ceea ce vom primi in toamna de la iPhone 8 si ce vom lasa in urma cand vom renunta la iPhone 7.

iPhone 8 comparat iPhone 7

iPhone 8 comparat iPhone 7 1

iPhone 8 comparat iPhone 7 2

iPhone 8 comparat iPhone 7 3

iPhone 8 comparat iPhone 7 4

iPhone 8 comparat iPhone 7 5

iPhone 8 comparat iPhone 7 6

iPhone 8 comparat iPhone 7 7

iPhone 8 comparat iPhone 7 8

iPhone 8 comparat iPhone 7 9

iPhone 8 comparat iPhone 7 10

iPhone 8 comparat iPhone 7 11

iPhone 8 comparat iPhone 7 12

iPhone 8 comparat iPhone 7 13

iPhone 8 comparat iPhone 7 14