Prima Pagina iPhone 8 iPhone 8 – Comparatie Detaliata cu iPhone 7

iPhone 8 – Comparatie Detaliata cu iPhone 7

iPhone 8 este comparat cu iPhone 7 intr-o galerie foto extinsa de inalta rezolutie, toate detaliile de design fiind prezentate pentru fanii Apple.

iPhone 8, sau mai bine zis cea mai bine realizata macheta a noului smartphone ce prezinta in detaliu noul design, este comparata cu iPhone 7 astazi. In imaginile de mai jos puteti vedea o comparatie de inalta rezolutie intre iPhone 8 si iPhone 7, aceste imagini fiind cele mai clare de pana acum si ne arata ce fel de schimbare vom primi cand vom face trecerea de la actualul la viitorul produs.

Spre deosebire de toate celelalte machete pentru iPhone 8 prezentate in trecut, aceasta este realizata cu atentie la cele mai mici detalii, parand a fi o carcasa creata chiar de catre Apple. Macheta iPhone 8 a fost realizata in baza schitelor Apple cu precizie milimetrica, astfel ca putem vedea clar cum vor arata butoanele, ecranul, gaurile pentru difuzoare, pentru portul Lightning si nu doar atat.

iPhone 8 – comparatie detaliata si de inalta rezolutie cu iPhone 7

Adaugam la acestea si faptul ca noua macheta a iPhone 8 ne arata foarte clar si decupajul pentru panoul frontal pe care compania Apple s-a gandit sa il creeze. Comparat cu ceea ce avem in panoul frontal al iPhone 7 putem vedea ca schimbarea gandita pentru iPhone 8 este una destul de mare si nu neaparat potrivita, dar este nevoie de compromisuri pentru a avea parte de un ecran atat de mare.

Din pacate, multumita acestor imagini putem observa si ca iPhone 8 urmeaza sa fie mai gros decat iPhone 7, cu o camera care este mai mult iesita in relief. Grosimea totala a iPhone 8 ar urma sa ajunga la 9.4mm, deci va sta si mai ciudat pe masa cand il plasati cu carcasa in jos, dar din nou vorbim despre compromisuri care trebuie facute pentru a include schimbari majore de design.

In concluzie, aceasta este comparatia care ne arata ceea ce vom primi in toamna de la iPhone 8 si ce vom lasa in urma cand vom renunta la iPhone 7.

iPhone 8 comparat iPhone 7

iPhone 8 comparat iPhone 7 1

iPhone 8 comparat iPhone 7 2

iPhone 8 comparat iPhone 7 3

iPhone 8 comparat iPhone 7 4

iPhone 8 comparat iPhone 7 5

iPhone 8 comparat iPhone 7 6

iPhone 8 comparat iPhone 7 7

iPhone 8 comparat iPhone 7 8

iPhone 8 comparat iPhone 7 9

iPhone 8 comparat iPhone 7 10

iPhone 8 comparat iPhone 7 11

iPhone 8 comparat iPhone 7 12

iPhone 8 comparat iPhone 7 13

iPhone 8 comparat iPhone 7 14

 • Srb Srb

  Superb!!

 • Popescu Cristi

  Superb de urat:)))

 • Srb Srb

  Probabil cei 1000$ sunt urati pt tine.

 • Mr. Tambourine Man

  Urat. Mi se rupe de ecranul edge-to-kkt si de camera duala.
  Prefer oricand designul lui iPhone 7.

 • Srb Srb

  pai este design iphone 7 doar ca are ecran mai mare si margini mai mici. Clar nu are display edge

 • iobau

  Telefon haios. E buna camera respectiva …. il agat la gat pe tricou

 • iobau

  Un telefon intins cu facaletul, cred ca designerii apple s-au perpelit in chinurile facerii.

 • nelu

  Nu cred ca va arata asa ar fi o mare dezamagire

 • Filip Ionuț

  Foarte foarte urat fata de i7. Si spatele dar si fata. Un design mai “obosit” fata de i6. Singura varianta ramane Samsung s8 care este o bijuterie.

 • Filip Ionuț

  Ai spus si tu ceva Ok in sfarsit

 • Viorel Predatorul

  Mie îmi place i8, cu excepția camerei foto care este un dezastru major în ceea ce privește design-ul.

 • Noob

  Srb, ca tot vorbești de 1000€: pentru banii ăștia te învăț cum să îți îmbunătățești IQ-ul. Te bagi sau îți place acolo la 84?

 • Kfc

  Ceilalati cand au facut telefonul mai gros au introdus si camera in grosimea telefonului.
  Apple face telefonul mai gros si camera si mai iesita in exterior.
  Asta da logica :)))

  Iar despre gaura din display, sa nu mai vorbim ca au ales cea mai mare mizerie 😂 sa-l dea cineva pe Jony afara, i-a afectat mintea dupa ce a stat si a făcut design pt brazi.

 • Puffy Mic

  Aș vrea să-l văd și pornit, să văd cum se prezintă ecranul pornit…

 • Mr. Tambourine Man

  Este o mizerie, mai ales pe partea de software. Autentificare de kkt ( spart a doua zi, cu doua poze de cartoon network). Cititor de amprente imposibil, procesor mai lent in sarcini complexe decât A9. Doar camera e de el si display-ul, cui ii place kkatul ala îndoit. Mie nu

 • Andreea

  Arată Ok! Sunt mulțumită ca mi-am cumpărat deja s8.

 • Popescu Cristi

  Nu ma incurc cu maruntis;)

 • Alina

  La desing, chiar nu mi se pare deloc o minunăție ori ceva “WOW”. Cred ca IPhone7 sau IPhone6 sunt cele mai OK. Cu siguranța aceea camera ieșită in exterior este mult mai performanata decat 7-7Plus, presupun. In orice caz, ma așteptam la ceva mult mai “fin” decât ceea ce văd . Eu prefer sa rămân la IPhone 7 , și cu siguranța majoritatea îl vor prefera tot pe acesta . 🤗