Samsung Galaxy Note 8 – noi detalii de Design

Samsung Galaxy Note 8 are o schimbare importanta pentru design confirmata de catre primele carcase care sunt prezentate de catre producatorii chinezi.

20

Samsung Galaxy Note 8 are noul design prezentat astazi multumita unor accesorii pe care producatorii asiatici le-au pregatit pentru clientii interesati sa cumpere viitorul smartphone. In imaginile de mai jos puteti vedea doua carcase pentru Samsung Galaxy Note 8 care sunt facute in baza schitelor aparute in ultimele saptamani pe internet pentru viitorul produs al copaniei Samsung.

Ele confirma faptul ca Samsung Galaxy Note 8 va avea intr-adevar o camera duala orizontala si nu verticala, asa cum ne-au spus mai toate zvonurile anterioare. Schimbarea majora de design a fost dezvaluita acum mai bine de o saptamana de catre o persoana care a intrat in posesia schitelor Samsung care prezinta design-ul final pe care il va avea Samsung Galaxy Note 8 anul acesta.

Se pare ca producatorii de accesorii pentru Samsung Galaxy Note 8 ar fi intrat in posesia acelorasi schite, iar acum au inceput sa produca accesoriile pentru noul produs. Puteti observa ca langa acea camera duala a Samsung Galaxy Note 8 va exista si cititorul de amprente, exact precum in cazul Samsung Galaxy S8, dar intr-o pozitie mult mai apropiata de marginea carcasei terminalului.

Samsung Galaxy Note 8 – noi detalii de Design

Samsung Galaxy Note 8 design carcasaPentru panoul frontal al Samsung Galaxy Note 8 nu este prezentata vreo schimbare majora de design, acesta urmand a semana foarte bine cu cea al Samsung Galaxy S8, mai ales ca va fi tot unul Infinity, conform chiar companiei Samsung. Samsung Galaxy Note 8 urmeaza totusi sa fie mai gros decat Samsung Galaxy S8 pentru ca va trebui sa ascunda si un stylus, in portiunea sa cea mai groasa, la camera duala, fiind masurat cu o grosime de 9.4mm.

In ceea ce priveste specificatiile, Samsung Galaxy Note 8 va avea tot un chip Snapdragon 835 precum Samsung Galaxy S8, dar va avea un ecran cu diagonala de 6.3 inch. Partea buna pentru clientii Samsung Galaxy Note 8 este ca terminalul va avea 6 GB in locul celor 4, iar asta ar trebui sa il scuteasca de umilinte precum cea pe care ne-a aratat-o OnePlus 5 intr-un test facut recent.

Samsung Galaxy Note 8 design carcasa 1

Problema cea mai mare a Samsung Galaxy Note 8 va fi pretul de vanzare, deoarece doua modele urmeaza sa fie puse in distributie cu preturi de pana la 1100 de dolari, sau euro. Samsung Galaxy Note 8 intr-o versiune cu 128 GB spatiu de stocare va costa 1100 de dolari, sau euro, deci mai mult decat un iPhone 7 Plus cu 256 GB spatiu de stocare, asa ca ramane de vazut cata lume va fi interesata.

Samsung Galaxy Note 8 va fi prezentat in cursul lunii august de catre compania Samsung.