• Viorel Predatorul

  Interesant… Google creează piața de publicitate pe Android, după care este acuzată de companii minuscule că nu primesc și ele felia în mod egal ca Google. Păi frățică, de ce nu vă dezvoltați și voi ecosistem în jurul unui sistem de operare propriu, după care să beneficiați de piață?

  Google nu a oprit niciodată accesul altor companii la sistemul de operare Android, iar dacă utilizatorul alege produsele Google, o face pentru că sunt produse excelente, nu pentru că nu au alternative.

 • shapk

  Astfel de probleme sunt de asteptat de acum in colo. Google a detronat ca brand Apple. Oamenii aleg tot mai mult Android. De ce? Pentru ca e complex si complet. Ofera complexitatea pe care concurenta nu o are. Firmele mici si cele mari vor reclama pe Android acum. Daca vor, sa plateasca. Nu sa se smiorcaie la UE. Ca si Apple i-a taxat destul. Acum ca Apple nu mai e number one vor la ceilalti. Incepe sa imi placa treaba asta..

 • BurN®

  Pai normal sa aleagă sistemul pentru reclama oricine și orice își bagă nasul in el e ca un bâlci sistemul de operare! Iar ca și popularitatea androidului evident sunt doar cei de nisa de jos săracii de la țara!

 • Fosocle

  Absolut corect. Aceeasi poveste a fost si cu internet explorer. Daca vreau sa bag niste feature-uri in produsul pe care il vand, care e treaba ta? Iar google play e plin de browsere cu care poti folosi orice motor de cautare vrei.

 • Viorel Predatorul

  Exact! Nu am înțeles niciodată cu ce a greșit Microsoft, pentru că nu bloca nimănui accesul windows. Oricine putea să aibă un alt browser. Companiile astea au ajuns acolo prin muncă, nu prin practici anticoncurențiale.

 • Ionut Catalin

  Totul e vorba de preferinte