eMAG – 6 iulie, 750 LEI Pret Redus la iPhone SE

eMAG in 6 iulie vinde iPhone SE la preturi care sunt cu pana la 750 de LEI reduse fata de cele normale oferite de catre magazinul online.

eMAG are pe 6 iulie reduceri foarte bune la terminalele iPhone SE pe care le are in momentul de fata in oferta, o gama foarte variata de terminale fiind vandute cu pret redus cu pana la 750 de LEI. La eMAG veti gasi in aceasta pagina toate modelele de terminale iPhone SE pe care magazinul online le vinde in momentul de fata, 16 modele fiind listate pentru cei interesati sa le cumpere in 6 iulie.

eMAG are in vanzare pe 6 iulie inclusiv vechile modele ale iPhone SE care au fost produse pana in luna martie a anului 2017, dar si modelele lansate inclusiv la inceputul acestui an. Reduceri de pana la 750 de LEI la iPhone SE sunt disponibile atat la modelele vechi ale terminalului, cat si la cele noi, eMAG oferindu-ne posibilitatea de a ne bucura de promotii foarte bune in 6 iulie.

eMAG are iPhone SE in vanzare de 5 iulie in toate culorile pe care compania Apple le are pentru aceasta serie de produse, astfel ca puteti sa cumparati exact ceea ce va doriti. In aceasta pagina a mgazinului online eMAG aveti listate toate modelele de terminale si in 5 iulie trebuie sa va decideti de la bun inceput ce fel de spatiu de stocare doriti pentru terminal, deoarece alte diferente nu exista intre ele.

eMAG – 6 iulie cu 750 LEI pret redus la iPhone SE

eMAG vinde cele mai recente modele ale iPhone SE, el fiind fost lansat intr-o versiune actualizata in 2017, singura schimbare facuta de catre Apple are legatura cu spatiul de stocare, restul componentelor fiind identice, iar aici aveti toate modelele in vanzare pe 6 iulie. Dupa cum puteti vedea deja in oferta, cei de la eMAG vand in 6 iulie modelele iPhone SE cu 16 GB spatiu de stocare mai ieftin decat cele cu 32 GB, iar acest lucru este perfect normal.

eMAG vinde iPhone SE ca unul dintre cele mai populare modele ale iPhone in 6 iulie, iar asta multumita ecranului de 4 inch, cei de la magazin avand modelul printre cele mai vandute iPhone-uri deasemenea. In aceasta pagina puteti vedea intreaga oferta a eMAG pentru iPhone SE, iar toate unitatile pe care le puteti cumpara in ziua de 6 iulie de acolo sunt complet noi.

eMAg stie ca iPhone SE este un smartphone foarte performant, cu un design pe care multa lume il iubeste, iar azi il puteti cumpara pe 6 iulie la un pret foarte bun zilele acestea. Va recomand sa analizati cu mare atentie oferta celor de la eMAG pentru iPhone SE si sa va uitati inclusiv la reducerile din campania Revolutia Preturilor, care sunt in 6 iulie active in magazin.

eMAg - 6 iulie 750 LEI Pret Redus iPhone SE