Instaleaza in iPhone un LockScreen Windows 10

Windows 10 este un sistem de operare foarte popular, iar daca il folosesti pe calculator si il vrei inclusiv in iPhone, atunci exista pentru tine o solutie. Vorbesc despre un nou tweak numit Ventana, el promitand sa inlocuiasca intregul LockScreen al iPhone si iOS 10 cu unul care seamana extrem de bine cu cel pe care-l ofera Windows 10 pentru utilizatorii din lumea intreaga.

In imaginile de mai jos puteti vedea cum arata acest LockScreen pentru iPhone inspirat din Windows 10, el avand suport pentru notificarile standard trimise de catre aplicatii. LockScreen-ul pentru iPhone inspirat din Windows 10 are inclusiv o interfata Metro pentru a afisa notificarile trimise de catre aplicatii, dar si un sistem de control similar cu cel din calculatoare.

Sistemul de control al LockScreen-ului inspirat din Windows 10 pentru iPhone ofera posibilitatea de a raspunde rapid la notificari, ofera optiunea de a controla terminalele cu Siri si nu doar atat. LockScreen-ul inspirat din Windows 10  are inclusiv suport pentru 3D Touch si o serie de widget-uri foarte interesante, deci avem parte de o functionalitate pe masura asteptarilor.

  1. Slide up to unlock, even on iOS 10!
  2. Support for using native notifications and notification tweaks on iOS 10!
  3. Custom Metro-inspired notifications on all iOS versions! (Optional on iOS 10)
  4. Option to group notifications and sort them by app
  5. Media Controls inspired by desktop Windows 10 (for iPad) or Windows 10 mobile (for iPhone)
  6. Quick reply support in notifications (iOS 9 and 10 only)
  7. Siri („Cortana-like”) suggestions on the lock screen (iPad only)
  8. Force touch support in notifications (iOS 10/native style only)
  9. Full, unhindered access to lock screen widgets and camera (iOS 10 only)
  10. Option to enable lock screen clock seconds

LockScreen-ul pentru iPhone inspirat din Windows 10  poate fi instalat prin intermediul Cydia.

Windows 10 tweak Ventana

Articolul precedentAceste baterii se incarca folosind caldura corpului uman
Articolul următoreMAG – 6 iulie, 750 LEI Pret Redus la iPhone SE
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.