Prima Pagina Samsung Samsung Galaxy Note 8 – specificatiile Camerei

Samsung Galaxy Note 8 – specificatiile Camerei

Samsung Galaxy Note 8 are specificatiile camerei duale confirmate de catre noi imagini si informatii aparute astazi de la parteneri ai companiei Samsung.

Samsung Galaxy Note 8 ramane astazi in atentia noastra deoarece noi detalii despre camera au fost publicate multumita unor surse asiatice apropiate celor de la Samsung. Vorbim despre o noua serie de schite care confirma felul in care arata si este pozitionata noua camera duala orizontala a Samsung Galaxy Note 8, dar avem si specificatii tehnice pentru senzorii care vor fi inclusi in ea.

Samsung Galaxy Note 8 va avea camera duala pozitionata in mijlocul partii superioara a carcasei, iar in dreapta sa va exista un cititor de amprente pentru securitate biometrica. Acest cititor de amprente va fi separat de camera duala a Samsung Galaxy Note 8, astfel ca utilizatorii nu vor avea probleme in a face deblocarea terminalelor prin apasarea pe sticla care acopera lentilele senzorilor de imagine.

Samsung Galaxy Note 8 urmeaza sa aiba doi senzori de imagine integrati in camera duala, iar cel putin unul dintre ei ar urma sa aiba 21 de megapixeli, conform informatiilor de astazi. Desis e specula ca in realitate Samsung Galaxy Note 8 ar fi trebuit sa aiba o camera cu senzori de 12 – 16 megapixeli, se pare ca am putea vedea unul mai mare, si cel mai probabil unul mai mic.

Samsung Galaxy Note 8 – specificatiile camerei duale

Samsung Galaxy Note 8 va avea deasemenea in noua sa camera duala si suport pentru functii de realitate augmentata, sursa informatiilor spunand ca ele vor fi similarele cu cele din ASUS Zenfone AR. Practic, Samsung Galaxy Note 8 ar trebui sa poata distinge adancimea obiectelor din imagini si ar putea permite plasarea dea obiecte virtuale peste cele reale, cam asa cum face iOS 11 deja.

Samsung Galaxy Note 8 si suportul pentru realitatea augmentata vin ca o preluare normala a ideilor companiei Apple, deoarece abia cu iOS 11 ARKit realitatea augmentata a inceput sa devina interesanta. Apple a aratat potentialul realitatii augmentate, iar Samsung vrea sa profite de interes prin lansarea Samsung Galaxy Note 8, insa cel mai probabil functia se va dovedi a fi un mare esec la coreeni.

Samsung Galaxy Note 8 specificatii camera duala

Samsung Galaxy Note 8 are nevoie si de dezvoltatori care sa faca aplicatii pentru realitate augmentata, iar din moment ce doar cateva milioane de oameni vor cumpara terminalele, interesul dezvoltatorilor va fi egal cu zero. Totusi, trebuie remarcat faptul ca Samsung merge pe un trend popular cu Samsung Galaxy Note 8 si va oferi functii care trebuie adoptate.

Samsung Galaxy Note 8 specificatii camera duala 1

Samsung Galaxy Note 8 va fi prezentat de catre compania Samsung in cursul lunii august, insa lansarea oficiala urmeaza sa aiba cel mai probabil loc abia in luna septembrie.

Samsung Galaxy Note 8 specificatii camera duala 2

 • Srb Srb

  praf…greu de crezut ca va avea 21 MP tinand cont ca Apple nu are asa ceva

 • George 89

  21 mp? Sper… Sa mai scape naiba de extrem de banala rezoluție de 12 mp devenita ulterior foarte enervanta… Parca sa oprit lumea IT la 12mp
  Probabil funcțiile de AR vor fi oferite de nouă tehnologie Samsung ISOSCELL Dual
  Schița aceea cu camera orizontala nu am mai văzut-o, dar ar fi bine dacă ar arata asa (totul înăuntru)… Nu vad scanner ul de amprente pe spate

 • Kar1na

  Viitorul e VR, AR e o prostie.

 • BurN®

  Doar nu crezi ca acei 21 mp vor face diferența?:))) pe orice telefon poți pune 7336 de mp atâta timp cât e același senzor și deschidere a diafragmei nu te ajuta cu nimic decât mai bagă ceva la procesarea imaginii!

 • BurN®

  Da sa ii pui un senzor cât un sfert din suprafața telefonului atunci se face diferența

 • BurN®

  Sonny parca erau cei cu muți mp și la ce a ajutat? Eșec total

 • Srb Srb

  Pt copii da VR este viitorul

 • Srb Srb

  Nu uita,specific samsung, si ei au avut 16mp dar cand apple a venit la12,au revenit si ei

 • George 89

  Corect, cu mai mulți mp nu se face o camera bună, mp au rolul lor
  O camera bună se face cu un soft foarte bun și tehnologie superioara, ceea ce Samsung are deja, Samsung știe sa facă o camera foto nu ca alții

 • George 89

  Tocmai tu trolezi despre mp care urmează sa ii introducă Samsung ? Samsung știe sa facă o camera nu ca Apple sau alții care cu dual camera nu pot bate terminalele cu o singura camera (S8, U11, Pixel) …. Terminalele Galaxy S au ieșit aproape mereu nr 1
  Dupa logica ta producătorii trebuie sa rămână blocați pe un nr de mp mic mereu? Nr de mp mic însemnând ca terminalul face poze bune?
  3 tehnologii foto au făcut istorie :
  1. Dual Pixel (Samsung)
  2. Pure View (Nokia)
  3 Google Glass technology (Google)
  Nu mai trola in prostie ca Samsung știe sa facă o camera

 • Andreea

  Se pisa pe iPhone

 • Andreea

  Srb srb samsung a revenit la 12 sa le arate celor de la apple cum ar trebui sa facă o poza un Smartphone nu ca bătrânele camere de pe iPhone!
  Din câte am văzut iPhone 4 face poze mult mai bune decât iPhone 7! Doar ca nu filmează la fel de bine