Vodafone Pass – Internet Gratuit pentru Facebook

Vodafone a lansat astazi Vodafone Pass, o optiune care ofera internet gratuit pentru Facebook, alte retele sociale si aplicatii de streaming video.

Vodafone a anuntat in cursul zilei de ieri lansarea optiunii Vodafone Pass care le ofera clientilor internet gratuit pentru Facebook si alte aplicatii de socializare populare. Mai mult decat atat, Vodafone le ofera clientilor posibilitatea de a se bucura de internet gratuit inclusiv pentru a face streaming video in unele aplicatii preferate, totul fara a se consuma internetul alocat lunar in abonament sau cartela.

Vodafone ofera aceasta noua optiune numita Vodafone Pass, in aceasta pagina, doar pentru clientii noi si cei care isi prelungesc abonamentul de telefonie mobila incepand cu data de 6 iulie. Strategia celor de la Vodafone este de a isi fideliza baza de clienti cu prelungiri de abonamente, sau de a atrage clienti noi prin oferirea de internet gratuit pentru ceea ce folosesc ei mai mult, aplicatiile de socializare, sau de streaming.

Vodafone a impartit optiunea Vodafone Pass in doua sub-optiuni separate, prima fiind numita Social pass si oferind internet gratuit pentru aplicatiile de social media. Cea de-a doua sub-optiune se numeste Video Pass, prin ea cei de la Vodafone oferind internet gratuit pentru utilizarea aplicatiilor de video streaming devenite extrem de populare in Romania in ultimii ani.

Vodafone ofera internet gratuit pentru Facebook si video streaming

Vodafone ofera internet gratuit pentru optiunea Social Pass pe urmatoarele retele de socializare : Facebook, Facebook Messenger, Instagram, Whatsapp, Pinterest, Twitter, Tumblr si Viber. Vorbim despre internet gratuit oferit de catre Vodafone pentru a folosi aplicatiile acestor retele de socializare, sau website-urile, inclusiv pentru a face apeluri video sau audio la nevoie.

Vodafone ofera si internet gratuit pentru optiunea Video Pass in cazul urmatoarelor website-uri de streaming video : YouTube, Netflix, HBO GO, Vimeo și 4GTV+. Exact precum in cazul anterior, oricine le poate folosi fara probleme din reteaua Vodafone fara a consuma traficul de internet alocat lunar, iar asta atat timp cat optiunea oferita de catre cei de la Vodafone este activa pentru contul lor.

Vodafone ofera optiunea Social Pass permanent pentru o serie de abonamente dedeicate, insa optiunea Video pass este oferita fie pentru doar 2 luni, fie permanent. In aceasta pagina din website-ul Vodafone veti gasi toate detaliile cu privire la noul Vodafone Pass, asa ca vetia vea ocazia de a va lamuri in legatura cu ceea ce trebuie sa faceti pentru a va bucura de internet gratuit.

Vodafone incearca din rasputeri sa aniverseze 20 de ani de activitate in Romania cu cat mai mult internet gratuit oferit pentru clientii din tara noastra, iar pana acum si-a indeplinit destul de bine obiectivul.

Vodafone internet gratuit facebook