Prima Pagina iPhone 8 iPhone 8 – Apple inca Lucreaza la Touch ID

iPhone 8 – Apple inca Lucreaza la Touch ID

iPhone 8 inca nu are finalizate specificatiile privind implementarea Touch ID, Apple avand timp pana in august sa se decida cu privire la integrarea sa.

iPhone 8 inca nu are finalizate toate specificatiile tehnice, deoarece Apple inca mai lucreaza la integrarea Touch ID sub ecranul viitorului sau smartphone. Vorbim despre o perioada de cateva saptamani in care compania Apple fie va integra Touch ID sub ecranul iPhone 8, fie va fi nevoita sa renunte complet la implementarea sa pentru a putea lansa smartphone-ul pe pietele din intreaga lume.

iPhone 8 nu va fi lansat cu Touch ID in carcasa, conform celor sugerate astazi de catre analisti, compania Apple cautand o solutie care sa permita implementarea cititorului de amprente in ecran. Daca Apple nu va reusi sa finalizeze aceasta implementare pana in august, atunci ar urma sa renunte complet la Touch ID pentru a inlocui acest sistem cu unul pentru recunoastere faciala si/sau scanarea irisului.

iPhone 8 este inca de saptamana trecuta zvonit ca fiind pregatit pentru lansare de catre Apple fara a avea Touch ID integrat pe undeva, insa desigur ca decizia nu este deocamdata finala. Apple trebuie sa se decida pana august ce va face cu Touch ID pentru iPhone 8, deoarece atunci ar urma sa intre in productie si chip-urile necesare pentru a sustine functionalitatea acestei componente din terminal.

iPhone 8 – Apple inca lucreaza la Touch ID

iPhone 8 ar putea fi totusi lansat si fara Touch ID, asta daca nu cumva Apple ar dori sa intarzie lansarea iPhone 8, produsul putand ajunge oricum mai tarziu decat ne asteptam. Daca Apple va decide abia in august ce va face cu Touch ID-ul, atunci lansarea iPhone 8 ar putea avea loc abia in octombrie, sau noiembrie, cu cel putin o luna dupa perioada in care majoritatea fanilor asteapta aparitia sa.

iPhone 8 fara Touch ID ar trebui sa aiba un sistem de recunoastere faciala excelent, sau poate unul pentru recunoasterea irisului. Apple permite folosirea Touch ID pentru o varietate de functii foarte importante, inclusiv plati mobile, asa ca iPhone 8 trebuie sa aiba un sistem biometric foarte bine pus la punct, altfel Apple risca sa se faca de ras in fata lumii intregi daca el nu va fi suficient de sigur.

“… if Apple is able to solve its fingerprint problems and place orders for fingerprint ICs before August, it would likely be able to reach volume production in late October or early November. Abandon the fingerprint sensor entirely and rely solely on facial recognition for login and authentication. This option appears increasingly likely as time passes, but is far from ideal.”

iPhone 8 are in momentul de fata unele componente in productie, in timp ce pana in august se asteapta initierea productiei pentru cele care sustin functionalitatea Touch ID. Ca sa fiu complet sincer, nu ar fi exclus ca noi surprize sa apara in perioada urmatoare, asa ca ramane sa vedem cate dintre toate cele stiute pana acum despre iPhone 8 vor mai ramane valabile in luna august.

iPhone 8 ar trebui sa fie prezentat in luna septembrie, iar lansarea ar putea avea loc cel tarziu in noiembrie.

iphone 8 apple touch id

 • Srb Srb

  Pana in August….cam greu de crezut…nu m-ar deranja daca ar reusi in August sa rezolve si sa apara in Octombrie

 • Ciontos Sergiu

  La sfârșitul lui Septembrie

 • L. D.

  Chiar așa sa fie?! sa lase pe ultima suta de metrii o așa decizie importantă?! eu cred ca Apple lucrează de cel puțin 2 ani la noul iPhone și totul este deja stabilit… cred ca toată treaba asta e doar o bursa a zvonurilor menită sa incite fanii, sa crească așteptarea ca “uite ce mult ne chinuim noi sa va oferim ceva deosebit” ca sa-și justifice prețul final și sa mai fluctueze pozitiv sau nu un pic acțiunile… abia aștept noul iPhone, doar ca ma cam enervează toate discuțiile astea inutile, dar posibil si asta face parte din business, din a distra fanii și a le tine mintea ocupată cu informații mai mult sau mai puțin adevărate! The Truth is Out There! 🙂

 • vyo2001

  De acord cu L.D. Probabil lucreaza la Touch Id pentru iPhone 9 🙂
  Suntem obisnuiti cu dezinformarile de cel putin de 9 ani. Tot ce fac ei prezinta ca o super realizare. Trebuie sa recunoastem ca au un marketing beton.

 • Kar1na

  Fake news