iOS 11 beta 3 – Functia Complet Neasteptata

iOS 11 beta 3 are o noua functie pe care nimeni nu o credea posibila pentru implementare de catre compania Apple, aceasta permitandu-ne sa transmitem prin live video stream ceea ce facem pe iPhone sau iPad. Apple a implementat in iOS 11 o functie care permite inregistrarea a tot ceea ce facem pe ecranele iPhone si iPad, insa iata ca ea este extinsa incepand cu iOS 11 beta 3.

iOS 11 beta 3 are functia aceasta noua doar cu numele deocamdata, pentru a folosirea ei nu face altceva decat sa inregistreze tot ceea ce facem pe ecranele iPhone si iPad. Acelasi lucru este oferit si de functia standard pentru inregistrarea ecranului, asa ca iOS 11 beta 3 o aduce doar ca idee, dar din pacate fara vreo utilitate reala, cel putin in momentul de fata, pentru ca lucrurile s-ar putea schimba.

Apple ne-ar putea permite in iOS 11 sa transmitem online prin iCloud, sau aplicatii terte tot ceea ce facem pe ecranele iDevice-urilor, functia putand fi extrem de utila. Desigur ca deocamdata nu exista informatii clare cu privire la ceea ce ar trebui sa ofere aceasta functie, dar putem specula ca ea va oferi ceva cu adevarat util in viitor.

iOS 11 streaming video ecran