WhatsApp – Noua Functie Descoperita iPhone

WhatsApp are o noua functie pentru iPhone care permite setarea de descrieri pentru grupurile de conversatii facute de catre utilizatori.

WhatsApp este cea mai folosita aplicatie de mesagerie text de pe planeta, cu 1.2 miliarde de utilizatori ce o folosesc de pe terminale iPhone si Android. Cei de la WhatsApp testeaza toate functiile noi pentru aplicatie in versiuni beta pe care le ofera celor care sunt dispusi sa le incerce in versiuni ale aplicatiilor care au probleme majore de functionare in timpul utilizarii obisnuite.

WhatsApp a activat in cea mai recenta versiune beta a aplicatiei pentru iPhone si Android o noua functie care le permite utilizatorilor sa adauge descrieri pentru grupurile de conversatii. WhatsApp nu oferea pana acum aceasta functionalitate pentru grupurile de conversatii, un nou buton fiind vizibil in interfata pentru grupurile de conversatii, el permiatnd explicarea a ceea ce se intampla acolo.

WhatsApp permitea pana acum doar setarea titlurilor grupurilor de conversatii vizibile in aplicatia pentru iPhone si Android, dar schimbarea aceasta ar putea fi una de bun augur. In momentul de fata butonul pentru adaugarea de descrieri in conturile WhatsApp nu este afisat in mod nativ, el trebuind activat separat de catre cei care au aplicatiile beta pentru iPhone si Android si posibilitatea de a face asta.

WhatsApp – noua functie descoperita iPhone

WhatsApp le va permite doar administratorilor grupurilor de conversatii sa modifice aceste descrieri pentru grupurile de conversatii, asa ca nu toata lumea o va putea face oricand va dori. Aceasta decizie a celor de la WhatsApp este una foarte buna, pentru ca nimeni nu va putea schimba explocatia pentru existenta unui anumit grup de conversatii, eventual sa faca si spam cu orice va dori.

WhatsApp implementeaza in mod constant functii noi pentru utilizatorii smartphone din lumea intreaga, toate ajungand initial in versiunile beta ale aplicatiilor pentru iPhone si Android. Avand in vedere ca WhatsApp le testeaza intai acolo, este nevoie de ceva timp pentru ca ele sa ajunga in versiunea finala a aplicatiilor care sunt folosite de 1.2 miliarde de oameni la nivel global.

WhatsApp a avut recent implementate o serie de functii care permit editarea pozelor si clipurilor video, inclusiv o noua interfata pentru afiasare de poze multiple in iPhone si Android. WhatsApp urmeaza sa ne ofere in curand si o metoda mai usoara de a schimba nuamrul de telefon in aplicatie, plus noi metode de a modifica formatul textelor pe care le scriem in conversatiile pe care le purtam cu prietenii.

WhatsApp este disponibila in momentul de fata pentru descarcare gratuita pentru iPhone si Android din AppStore si Google Play.

WhatsApp functie iPhone