LG V30 intra in Lupta cu iPhone 8 si Galaxy S8

LG V30 va intra in lupta cu iPhone 8 si Samsung Galaxy S8 cu un design foarte elegant si functii premium pentru un smartphone de la care sunt astptari mari.

LG V30 este urmatorul smartphone premium pe care compania coreeana urmeaza sa il lanseze pe piata, iar el va intra in lupta directa cu iPhone 8 si Samsung Galaxy S8 multumita noului design. Puteti vedea in clipul video de mai jos ca LG V30 va avea un ecran care-i acopera intreagul panou frontal, exact asa precum se va intampla in cazul iPhone 8 si cum este deja pentru Samsung Galaxy S8.

LG V30 are un panou frontal foarte elegant, format dintr-o bucata mare de ecran si margini foarte subtiri, culoarea neagra imbinand foarte bine totul, asa cum se intampla si la iPhone 8. Nu vorbim despre un design similar pentru cele doua terminale, dar despre o idee similara in ceea ce priveste eleganta, LG V30 putand arata chiar mai bine si decat Samsung Galaxy S8, daca LG va dori asta.

LG V30 va avea, conform informatiilor de astazi, 151.4 mm inaltime, 75.2 mm latime si 7.4 mm grosime, urmand a fi mai subtire decat iPhone 8 si Samsung Galaxy S8. Aceasta carcasa a LG V30 va sustine un ecran a carui diagonala urmeaza sa fie de aproximativ 6 inch, adica mai mare decat cea pentru ecranele iPhone 8 si Samsung Galaxy S8, dar mai mic decat cel din Samsung Galaxy S8 Plus.

LG V30 intra in Lupta cu iPhone 8 si Galaxy S8

LG V30 nu are deocamdata specificatii tehnice dezvaluite, insa urmeaza sa aiba un port audio de 3.5mm, ceea ce Apple nu va mai oferi prea curand pentru terminalele sale. LG V30 ar trebui sa aiba si componente similare cu cele ale Samsung Galaxy S8 pentru ca asta se asteapta de la un smartphone de acest gen, asa ca probabil multa lume va fi interesata de el.

LG V30 nu are nici vreun pret zvonit deocamdata, insa este posibil ca el sa nu fie mai ieftin decat Samsung Galaxy S8 pentru ca va avea schimbari majore disponibile. LG V30 vine intr-un moment in care compania LG pierde bani producand smartphone-uri, dar asta nu pare sa o opreasca din dorinta de a ramane un producator important in piata smartphone si in 2017.

LG V30 va afecta cu siguranta vanzarile Samsung Galaxy S8, pentru ca si LG G6 a avut un impact asupra interesului pentru smartphone-ul companiei Samsung. LG V30 este totusi un terminal ceva mai interesant, el urmand a avea desigur o camera duala integrata, asa ca din punct de vedere al specificatiilor probabil nu va fi cu ceva diferit fata de alte smartphone-uri premium.

LG V30 urmeaza sa fie prezentat la sfarsitul lunii viitoare, in cadrul IFA Berlin 2017.