Samsung Galaxy S8 – Vanzari cu Mult sub Asteptari

Samsung, Samsung Galaxy S8 are vanzari cu mult sub asteptari, ele fiind mai mici decat cele ale Samsung, Samsung Galaxy S7 in aceeasi perioada de timp.

Samsung Galaxy S8 are vanzari cu mult sub asteptarile celor de la Samsung cu privire la ceea ce ar fi trebuit sa realizeze noul lor smartphone premium pana in prezent. Informatiile vin de la analisti coreeni, care cel mai probabil au discutat cu oameni din interiorul Samsung, dar si cu parteneri ai companiei coreene, din ambele parti fiind confirmat insuccesul Samsung Galaxy S8 pe pietele globale.

Samsung Galaxy S8 si Samsung Galaxy S8 Plus au inregistrat vanzari de doar 9.8 milioane de unitati in aceeasi perioada de timp in care Samsung Galaxy S7 si Samsung Galaxy S7 Edge au inregistrat vanzari de 12 milioane de unitati. Diferenta de 2.2 milioane de unitati intre vanzarile Samsung Galaxy S8 si Samsung Galaxy S7 sugereaza faptul ca Samsung are o mare problema in momentul de fata.

Samsung Galaxy S8 a fost primit cu foarte multe laude de catre consumatori, insa se pare ca interesul acestora pentru dispozitiv a disparut mai repede decat a aparut. Realitatea este ca au trecut si trei luni de cand Samsung Galaxy S8 a fost lansat, iar Samsung inca nu s-a laudat ca a vandut 10 milioane de unitati, asa ca este destul de clar ca vanzarile sunt sub cele ale seriei Samsung Galaxy S7 de anul trecut.

Samsung Galaxy S8 are vanzari cu mult sub asteptari

Samsung Galaxy S8 inregistrase vanzari de 5 milioane de unitati la jumatatea lunii mai, adica la aproape o luna dupa ce fusese lansat de catre compania Samsung. Desi atunci erau 5 milioane de unitati ale Samsung Galaxy S8 VANDUTE catre clienti, Samsung afirma ca a LIVRAT 10 milioane de unitati catre partenerii sai, spunand ca LIVRARILE sunt cu 20 – 30% mai mari decat in cazul seriei Samsung Galaxy S7.

Samsung Galaxy S8 are in realitate vanzari cu peste 20% mai mici decat seria Samsung Galaxy S7, iar asta pentru ca livrarile catre parteneri nu conteaza catusi de putin. Degeaba spune Samsung ca livreaza 10 milioane de unitati catre parteneri, daca terminalele Samsung Galaxy S8 stau uitate in cutii prin depozite sau magazine, aceasta parand sa fie situatia in momentul de fata.

“The Galaxy S7 series sold 12 million units in the first two months, while the S8 series sold 9.8 million units in the same period, down 20 percent.”

Samsung Galaxy S8 s-a vandut practic in 5 milioane de unitati intr-o luna si in 4.8 milioane de unitati in urmatoarea luna, deci este clar ca interesul a scazut considerabil. Samsung Galaxy S8 ar putea avea in final vanzari mai mici si decat cele ale seriei Samsung Galaxy S7, iar asta pentru ca inclusiv in acest moment ele sunt sub acelea, iar evolutia inaintea lansarii iPhone 8 nu poate continua pozitiv.

Samsung Galaxy S8 a avut un start promitator, dar iata ca in final vanzarile cam dezamagesc.

samsung galaxy s8 vanzari asteptari