iPhone 8 – Prima Imagine a Carcasei si noul Design

iPhone 8 are prima imagine cu o presupusa carcasa prezentata astazi, ea confirmand noul design ales de catre compania Apple pentru viitorul smartphone.

iPhone 8 are astazi parte o prima aparenta confirmare oficiala a design-ului sau, deocare o presupusa carcasa este prezentata intr-o imagine facuta in Asia. Carcasa din imaginea de mai jos seamana foarte bine cu cele pe care le-am vazut intr-o varietate de machete, replici, etc, ale iPhone 8, insa aceasta are si branding-ul iPhone in partea inferioara, ceea ce ar confirma veridicitatea sa intr-o anumita masura.

iPhone 8 are acest design prezentat de cateva luni de zile din diverse surse, asa ca nu mai exista dubii cu privire la ceea ce va oferi compania Apple din aceasta toamna. Vorbim despre o carcasa cu forme si dimensiuni similare cu ceea ce am vazut pana acum, doar ca pentru iPhone 8 Apple vrea sa foloseasca o carcasa din sticla pentru a putea oferi un sistem de incarcare wireless.

iPhone 8 va avea deasemenea si o camera duala verticala, iar spre deosebire de cea orizontala, cea noua va ocupa o portiune diferita din carcasa noului smartphone. In contrast cu carcasa pentru iPhone 7, cea pentru iPhone 8 are un design mult mai frumos multumita folosirii sticlei, compania Apple revenind la design-ul pe care l-a folosit pentru iPhone 4 si iPhone 4S cu multi ani in urma.

iPhone 8 – prima imagine a carcasei si noul design

iPhone 8 nu are parte de vreo dezvaluire radicala astazi, insa daca aceasta este intr-adevar o carcasa reala, atunci avem fara dubiu confirmat noul sau design. Marea confirmare aici ar fi ca iPhone 8 nu va avea Touch ID in carcasa, diversi analisti spunand ca Apple nu va face o schimbare atat de proasta, iar a taia o gaura in sticla frumoasa a carcasei terminalului ar strica design-ul, putand face si carcasa mai fragila.

iPhone 8 nu are deocamdata procesul de dezvoltare finalizat de catre compania Apple, cei din Cupertino cautand in continuare sa gaseasca o metoda de a implementa Touch ID in ecran. Chiar daca Touch ID nu va fi implementat in ecran, compania Apple nu intentioneaza sa il implementeze in carcasa, asa ca putem sta linistiti, deoarece design-ul nu va fi stricat de catre cei din Cupertino.

iPhone 8 se apropie de lansare, iar foarte multe dintre componentele sale au intrat deja in productie, asa ca in urmatoarele saptamani vom vedea tot mai multe imagini de acest gen. Toate dezvaluirile ne vor arata in avans ceea ce va anunta compania Apple pentru iPhone 8 din toamna acestui an, asa ca urmeaza cateva saptamani extrem de interesante pentru iPhone.

iPhone 8 va avea un design foarte interesant anul acesta, cu o carcasa eleganta, dar cu un panou frontal ce are un decupaj cam urat.

iPhone 8 carcasa design