Orange – 12 Iulie – Oferte Exclusive Hot Summer

Orange in 12 iulie a initiat campania Summer Sale cu reduceri procentuale pentru toti clientii in magazinul online, bazate pe temperatura din Bucuresti.

Orange a inceput pe 12 iulie campania de oferte exclusive Hot Summer, prin care le permite clientilor sa se bucure de reduceri diferentiate in functie de temperatura de afara, in aceasta pagina. Vorbim despre o veche idee de campanie de reduceri a celor de la Orange, operatorul de telefonie mobila oferind si in trecut reduceri in functie de temperatura, asa cum ofera acum incepand cu data de 12 iulie.

Orange a anuntat ca aceasta campanie incepe pe data de 12 iulie 2017 si dureaza pana in data de 31 august 2017, astfel ca veti avea foarte multe ocazii sa profitati de ea. In aceasta perioada a verii ar trebui sa se inregistreze cele mai mari temperaturi in Romania, asa ca Orange va trebui sa isi indeplineasca promisiunea si sa isi vanda produsele cu pret redus substantial in functie de temperatura, incepand cu 12 iulie.

Orange ofera in 12 iulie reduceri de peste 11% in momentul de fata in magazinul online din aceasta pagina, iar asta pentru ca temperatura in Romania este de peste 31 de grade. In magazinul online al celor de la Orange veti avea afisat un termometru care va spune ce valoare procentuala au reducerile oferite, ele aplicandu-se la o gama foarte variata de produse in 12 iulie si nu numai.

Orange – 12 Iulie – Oferte Exclusive Hot Summer

Orange ofera din 12 iulie reduceri la produse care pornesc de la 1% pentru fiecare grad Celsius care depaseste temperatura de 20 de grade(in Bucuresti). Practic la 30 de grade veti beneficia de o reducere de 10% pentru produsele celor de la Orange, iar daca temperatura este mai mare, atunci si reducerea va fi mai mare, asa cum se intampla in 12 iulie, cand ar trebui sa ajungem la cam 35 de grade.

Orange are din 12 iulie reducerile Hot Summer disponibile pentru telefoane mobile, tablete, modemuri, accesorii si obiecte conectate. In aceasta pagina le gasiti pe toate, iar in cazul terminalelor mobile, Orange spune ca reducerea se aplica la achizitionarea sau prelungirea unui abonament pe o perioada de 2 de luni, in timp ce la accesorii reducerea de aplica la pretul standard, incepand cu 12 iulie.

Orange anunta deasemenea ca incepand cu 12 iulie le va oferi clientilor diverse surprize si reduceri suplimentare in magazinul sau online, separat de cele bazate pe temperatura. In aceasta idee, s-ar putea sa gasiti la Orange si alte produse foarte interesante care au preturi cu mult mai mici decat cele standard, iar toate acestea incepand cu data de 12 iulie la operator.

Orange va recomanda sa-i urmariti toate promotiile incepand cu 12 iulie si va recomand sa ii ascultati.

Orange - 12 Iulie - Oferte Exclusive Hot Summer