Facebook – O tanara si-a Filmat Live Moartea

Facebook a fost scena unui live tragic, o tanara din Cehia transmitandu-si in direct decesul intr-un accident rutier ce s-a petrecut pe autostrada.

Facebook a fost din nou scena unei filmari groaznice zilele trecute, dupa ce o tanara si-a transmis live moartea in timp ce calatoarea cu o masina pe o autostrada din Cehia. Tanara se afla intr-un Volkswagen care calatorea cu peste 120 km/h pe autostrada, iar la un moment dat in inregistrare s-a observat cu masina se apropie de parapet, dupa care a avut loc tragicul accident, in fata tuturor celor care urmareau transmisiunea pe Facebook.

Facebook a fost scena acestui accident pentru ca platforma Live, indisponibila deocamdata si in WhatsApp, a devenit extrem de populara pentru a transmite orice vor utilizatorii, de la simple discutii si pana la tragetii. Transmisiunea nu s-a intrerupt cand a avut loc accidentul, urmaritorii de pe Facebook putand vedea tot ceea ce a surprins smartphone-ul din masina care s-a si rasturnat, smartphone-ul ajungand sub unul dintre scaune.

Facebook nu a avut cum sa opreasca transmisiunea, asa ca unul dintre membrii serviciilor de urgenta chemati la fata locului a oprit transmisiunea facuta catre prietenii fetei. De la accident si pana la aparitia primelor persoane langa masina, cei care urmareau totul pe Facebook au putut auzi doar stergatoarele declansate in timpul rasturnarii masinii, toate victimele find inconstiente.

Facebook – o tanara si-a filmat live moartea

Facebook nu a sters clipul video al accidentului decat la cateva ore bune dupa ce transmisiunea a fost oprita, asa ca multa lume a avut ocazia de a o descarca. Facebook a afirmat acum cateva saptamani ca are grija ca asemenea continut sa dispara foarte rapid din reteaua sa, insa realitatea este ca nu poate deocamdata sa stearga orice fel de inregistrari live care nu ar trebui sa fie in retea.

Facebook a fost gazda si pentru alte evenimente mult mai tragice, platforma live fiind folosita de catre ucigasi si sinucigasi deopotriva. Unele persoane au folosit platforma live a Facebook pentru a transmite in direct cateva crime, in timp ce altele le-au aratat celor care-i urmareau ce presupune o sinucidere, iar cei de la Facebook au fost criticati pentru ca permit difuzarea continutului de acest gen.

Facebook s-a transformat dintr-o retea de socializare intr-o paltforma in care toata lumea are o voce si poate transmite orice doreste, fara vreo restrictie. Toti utilizatorii Facebook pot folosi transforma live pentru a transmite live de pe smartphone orice doresc, inclusiv momente frumoase, partide de sex, meciuri de fotbal, batai, si orice altceva ar dori.

Facebook a lansat live pentru a-i permite lumii intregi sa se exprime fara restrictii, iar oamenii profita din pln de asta de cativa ani.

https://www.youtube.com/watch?v=sQP7U71AKFw