Windows 10 aduce o Noua Functie Foarte Utila

Windows 10 va avea din toamna o noua functie foarte utila implementata prin intermediul viitorului Creators Update pregatit de catre Microsoft.

Windows 10 va avea un Fall Creators Update o functie extrem de utila pe care unele persoane o asteapta de cativa ani de zile, dar pe care Microsoft o va oferi abia acum. Windows 10 le va oferi utilizatorilor posibilitatea de a controla modul in care sunt descarcate actualizarile sistemului de operare in calculatoarele lor, totul mult mai simplu si mai usor decat v-ati imagina.

Windows 10 va avea o serie de functii speciale disponibile in Control Panel care ne vor permite sa limitam cantitatea de banda de internet folosita pentru descarcarea actualizarilor. Stim cu totii ca Windows-ul foloseste oricata banda de internet poate atunci cand descarca actualizarile celor de la Microsoft, insa Windows 10 ne va oferi control asupra acestui proces pentru ca el sa nu mai fie atat de frustrant.

Windows 10 ne va permite sa setam ca pentru descarcarea in fundal a actualizarilor disponibile pentru el sa fie facuta cu minim 5% din banda de internet disponibila, sau cu taota banda. Avem control granular in Windows 10 pentru a oferi banda de internet pentru descarcarea actualizarilor in fundal, iar aceasta optiune este excelenta pentru cei care nu au conexiuni de internet foarte rapide.

Windows 10 aduce o noua functie foarte utila

Windows 10 va limita, spre exemplu, o conexiune de internet de 100 Mbps la doar minim 5 Mbps pentru descarcarea actualizarilor in fundal, restul de 95 Mbps fiind disponibili pentru orice. Windows 10 va permite si setarea unei limite lunare de descarcari si incarcari facute pentru calculatoarele noastre, astfel ca daca aveti o limita lunara de trafic, acum veti putea evita depasirea ei in mod inutil.

Windows 10 va avea si o setare speciala care va permite limitarea traficului de upload facut pentru a incarca actualizari pentru alte calculatoare de pe internet. Aceasta setare pentru Windows 10 are legatura cu cea pentru descarcarea actualizarilor in calculatoarele noastre, Microsoft cedand intr-un final cererilor utilizatorilor de a avea mai mult control asupra acestor functii importante.

windows 10 functie utila

Windows 10 va afisa intr-o pagina speciala si statistici privind traficul de internet facut descarcand si incarcand actualizarile disponibile pentru sistemul de operare al Microsoft. Cu ajutorul sau vom putea tine evidenta pentru tot ceea ce ajunge si pleaca din calculatoarele noastre, Windows 10 avand aceste optiuni tot pentru cei care au latime de banda mica, sau trafic de internet limitat.

Windows 10 va oferi toate aceste schimbari incepand din toamna, cand noul Creators Update va fi lansat de catre compania Microsoft, dar deocamdata o data pentru aparitia sa nu a fost oferita.

windows 10 functie utila 1