Prima Pagina iPhone 8 iPhone 8 – Camera Duala 3D Integrata

iPhone 8 – Camera Duala 3D Integrata

iPhone 8 va avea o camera duala 3D cu senori cu laser, aceasta permitand inregistrarea adancimii obiectelor in poze, separat de noi functii pentru AR.

iPhone 8 va avea o camera duala 3D integrata de catre compania Apple pentru a oferi functii de realitate augmentata, dar si imbunatatiri pentru inregistrarea de poze si clipuri video. Pana acum ni s-a spus ca iPhone 8 va avea o camera 3D frontala pentru utilizatorii sai, insa iata ca acum se schimba ideea, iar aceasta camera 3D frontala ar urma sa ajunga in carcasa iPhone 8.

iPhone 8 va beneficia de pe urma iOS 11 ARKit incepand din toamna, iar asta inseamna ca o camera duala 3D cu functii de realitate augmentata ar fi extrem de interesanta. Camera duala 3D a celor de la Apple pentru iPhone 8 va avea inclusiv senzori cu infrarosu si laser pentru a percepe adancimea obiectelor inregistrate de catre noi, asta ajutand din plin pentru realitatea augmentata.

iPhone 8 cu aceasta noua camera duala 3D urmeaza sa ofere si o focalizare automata mult mai rapida si mai exacta pentru inregistrarea de poze. Apple ar fi ales sa cumpere un sistem laser produs de catre compania VSCEL pentru iPhone 8, diverse zvonuri aparute in ultimele saptamani sugerand exact acelasi lucru, desi atunci putina lume parea sa le dea crezare.

iPhone 8 – camera duala 3D integrata pentru realitate augmentata

iPhone 8 cu a sa noua camera duala 3D va folosi un sistem cu laser pentru a identifica adancimea obiectelor, unda laser trimisa din camera spre obiect si perceputa de camera permitand calcularea adancimii obiectelor. Practic, iPhone 8 va avea o camera special creata pentru functii de realitate augmentata, compania Apple anuntand inca de anul trecut ca investeste serios in aceasta tehnologie.

iPhone 8 urmeaza sa faca poze care par si mai reale decat cele facute cu actualele terminale, iar asta multumita noii camere duale 3D si a senzorilor cu laser. Este de asteptat ca iPhone 8 sa ofere partial aceasta functionalitate si pentru pozele normale, asa ca s-ar putea sa avem parte de o schimbare majora pentru experienta de a inregistra poze cu iPhone.

“VCSEL laser systems calculate the distance the light travels from the laser to the target and back to the sensor, and generate a Time of Flight (TOF) measurement. The system consists of a source (the VCSEL laser), a lens, detector (sensor), and a processor. The whole thing costs about $2 per phone, our source says.”

iPhone 8 va mai avea deasemenea incarcare wireless, care ar putea fi dezactivata la lansare, butoane 3D Touch care vibreaza, dar si impermeabilitate. Apple ar fi decis sa sigileze butoanele iPhone 8 in carcasa pentru a-i oferi impermeabilitate, iar asta ar fi impus integrarea unui sistem similar 3D Touch pentru ele, acestea vibrand in momentul in care ar fi apasate.

iPhone 8 se anunta a fi un smartphone cu schimbari majore, chiar si fata de terminalele mobile actuale vandute pe pietele globale, asa ca s-a rputea sa avem parte de surprize interesante in toamna.

iphone 8 camera duala 3d laser

 • Srb Srb

  Heah baby

 • Ionut Catalin

  Ai orgasm vizual la produsele apple de le ridici in slavi?Sti ca Nici un produs nu e perfect al niciunui producator…

 • Srb Srb

  doar cele Apple sunt perfecte

 • Popescu Cristi

  Perfect de proaste😄

 • Sunny2012

  Astept 4K la 60 FPS

 • Ionut Catalin

  Astept 8k :))

 • gelu

  Trebuie sa se mearga la scoala pentru ca sa se invete despre perfectiune. Daca exista sau nu.

 • George89

  Sti voi vb de carcasa si ecran, dar eu iar miam luat virus pe samsung . Azi sa blocat , stie careva vrun antivir care sa pot sterge virusi bine.

 • Storecheck

  Se vede clar ca tu nu esti un produs Apple!

 • Srb Srb

  Cum kkt o persoana sa fie un produs

 • Storecheck

  Mai adminule, dar rasp asta cu kkt in el de ce nu-l stergi? Ai o logica?

 • Srb Srb

  Pai cum poti raspunde unei persoane ce face paralela intre un obiect si o fiinta?!

 • Storecheck

  pai vad ca tu raspunzi. deci logica ta pica. ma rog, n-o ai niciodata. deci nici in acest caz. Hai, parcheaza-te linistit si asteapta ca cineva sa injure apple.Craciun fericit!