YouTube – Evolutia Website-ului in 12 ani

YouTube este unul dintre cele mai vizitate website-uri de pe planeta, lunar fiind accesat de peste 1.5 miliarde de oameni pentru a vedea clipurile video incarcate pe el. Separat de motorul de cautare Google Search, pentru care nu exista date privind utilizarea lunara, doar reteaua de socializare Facebook are un numar mai mare de utilizatori decat YouTube, iar asta nu se va schimba prea curand.

YouTube este important pentru foarte multa lume, asa ca mai jos aveti un clip video pe care cineva s-a gandit sa il creeze pentru a ne arata evolutia prime pagini a website-ului in ultimii 12 ani. Vorbim despre o prezentare interactiva care ne arata cum a schimbat YouTube prima pagina a website-ului sau in ultimii 12 ani pentru a face fata mai bine cerintelor utilizatorilor care ii folosesc platforma.

YouTube a avut parte de o evolutie foarte interesanta, din multe puncte de vedere, iar asta a permis cel mai probabil o crestere atat de mare a numarului de utilizatori care folosesc platforma.

1 COMENTARIU

  1. Tata spune că laptop-ul nostru vechi de 10 ani se mișcă greu de la Windows-urile pe care le-am reinstalat și răs-reinstalat. Dar acum 5-6 ani puteam LEJER să mă uit la un videoclip în 720p pe YouTube. Acum sacadează la 360p. Nu este o opțiune de a folosi o versiune simplificată a site-ului?