Samsung Galaxy Note 8 – Prima Imagine Oficiala

Samsung Galaxy Note 8 a aparut astazi in prima imagine oficiala publicata chiar de catre compania Samsung pe un cont de Twitter propriu.

Samsung Galaxy Note 8 apare astazi in prima imagine oficiala publicata chiar de catre compania Samsung prin intermediul unui cont de Twitter dedinut de catre ea. Puteti vedea mai jos prima imagine oficiala cu Samsung Galaxy Note 8, compania Samsung folosind imaginea noului smartphone pentru a promova chip-urile sale din seria Exynos, folosinte intr-o varietate de modele de pe piata.

Samsung Galaxy Note 8 arata mult mai bine decat mi-as fi imaginat, ca sa fiu complet sincer, marginea sa superioara fiind chiar mai mica decat cea a Samsung Galaxy S8, in aparenta. Putem observa ca Samsung Galaxy Note 8 are o magine superioara extrem de mica in care regasim un difuzor, camera frontala, senzorii de proximitate si lumina ambientala, plus iris scannerul pentru securitate biometrica.

Samsung Galaxy Note 8 este prezentat de catre compania Samsung in aceasta prima imagine pentru a tine lumea conectata la informatiile cu privire la noul terminal. Samsung are tot interesul sa promoveze Samsung Galaxy Note 8 chiar si cu o luna inaintea lansarii oficiale pentru ca exista foarte multe persoane interesate de el si de ce sa nu le ofere un mic preview pentru viitorul smartphone.

Samsung Galaxy Note 8 – prima imagine oficiala publicata de Samsung

Samsung Galaxy Note 8 are, spre deosebire de Samsung Galaxy S8, margini drepte si acelasi Infinity Display care se intinde dupa marginile laterale ale carcasei. Stiam deja ca Samsung Galaxy Note 8 va avea acelasi ecran precum Samsung Galaxy S8, astfel ca nu ar trebui sa existe persoane surprinse de alegerea pe care compania o face pentru utilizatorii globali, avand in vedere ca ecranul este foarte bun.

Samsung Galaxy Note 8 nu are foarte multe schimbari de design in comparatie cu Samsung Galaxy S8, dar ceea ce vedem in partea superioara ar trebui sa vedem si in cea inferioara. Samsung Galaxy Note 8 ar trebui sa aiba un ecran cu diagonala de 6.3 inch, sau 6.4 inch, iar diferenta de marime fata de Samsung Galaxy S8 Plus este vizibila chiar din aceasta imagien publicata de catre Samsung.

Samsung Galaxy Note 8 pare deasemenea sa fie si foarte subtire, in ciuda faptului ca va avea un stylus integrat de catre coreeni pentru functionalitate avansata. Samsung Galaxy Note 8 are un design foarte interesant si chiar mai frumos decat cel ales pentru Samsung Galaxy S8, asa ca va exista cu siguranta foarte multa lume care va aprecia ceea ce face compania Samsung in momentul de fata.

Samsung Galaxy Note 8 va fi prezentat oficial pe data de 23 august si va avea un pret de minim 1000 de dolari.

Samsung Galaxy Note 8 imagine oficiala