Samsung Galaxy Note 8 Unboxing Video

Samsung Galaxy Note 8 are astazi parte de un prim presupus unboxing, terminalul din imagini parand a fi cel putin un prototip al companiei.

Samsung Galaxy Note 8 are astazi parte de un presupus unboxing care incearca sa ne arate un posibil design pentru viitorul produs al companiei coreene. In clipul video de mai jos veti vedea un Samsung Galaxy Note 8 care are un ecran cu diagonala de 5.7 inch, dar nu are buton Home si nici nu i se arata camera duala, desi ar avea o imagine a noului buton Home virtual afisata peste ecran.

Samsung Galaxy Note 8 descris de toate zvonurile credibile are un ecran cu diagonala de 6.3 – 6.4 inch si acopera o buna parte din panoul frontal al carcasei. Ceea ce vedem in clipul video de mai jos este un Samsung Galaxy Note 7 care are panoul frontal modificat si pare a semana din anumite puncte de vedere cu ceea ce ar putea fi Samsung Galaxy Note 8, dar nu avem parte de o imagine completa.

Samsung Galaxy Note 8 in versiunea pe care o vedem mai jos pare a fi unul dintre prototipurile pe care compania Samsung le-ar fi putut testa pana in momentul de fata. Ori, desigur, ca putem vorbim despre imagini modificate in Photoshop intr-o tentativa de a arata un Samsung Galaxy Note 8 care de fapt arata cu totul alt fel, a treia teorie putand fi ca in imagini vedem o clona chinezeasca.

Samsung Galaxy Note 8 – primul aparent unboxing video

Samsung Galaxy Note 8 va fi lansat pe 23 august de catre compania Samsung, coreenii confirnand fara dubiu lucrul acesta in cursul zilei de ieri, deci prezentarea este stabilita. Ceea ce nu stim deocamdata sigur este daca Samsung Galaxy Note 8 va avea componentele Samsung Galaxy S8, sau va veni cu un chip nou, deocamdata neaparand vreun test de performanta credibil.

Samsung Galaxy Note 8 nu va avea cititor de amprente sub ecran, ci in carcasa, iar asta stim sigur chiar de la compania Samsung, o camera duala fiind deasemenea integrata in smartphone. Samsung Galaxy Note 8 va vea si un stylus in plus fata de Samsung Galaxy S8, alte functii putand fi deasemenea oferite de catre coreeni, dar probabil ca mai trebuie pastrate si unele surprize.

Samsung Galaxy Note 8 urmeaza sa fie pus in vanzare de catre cei de la Samsung abia in luna septembrie a acestui an, dar deocamdata nu se stie sigur la ce data. Samsung Galaxy Note 8 ar trebui totodata sa fie si mai sigur decat predecesoarele sale, dar asta ar trebui sa fie ceva normal pentru un smartphone care ar urma sa coste nu mai putin de 1000 de dolari, sau euro.

https://www.youtube.com/watch?v=ruV8T7e3xf4