Google Maps – Alerte de Plecare Spre Destinatie

Google Maps ne afiseaza alerte care ne spun cat timp vom face calatorind spre o destinatie si ne recomanda cand sa plecam pentru a ajunge mai rapid.

Google Maps are incepand de astazi o noua functie foarte importanta si utila pentru utilizatorii din lumea intreaga, ea oferind recomandari pentru a pleca spre locatia in care dorim sa ajungem. Cei de la Google s-au gandit ca utilizatorii Google Maps ar dori sa stie cand este cel mai bun moment pentru a pleca spre destinatia dorita pentru a ajunge cat mai rapid si mai usor in respectiva locatie.

Google Maps are noile functii disponibile de acum pentru utilizatorii Android, acestia putandu-se bucura de informatii actualizate in timp real privind conditiile de trafic. Cei de la Google au integrat cel mai probabil si informatii din aplicatia Waze pentru a oferi aceasta noua functionalitate in Google Maps, avand in vedere ca acea aplicatie este capabila sa faca estimari atat de bune privind timpul necesar calatoriei.

Google Maps ne spune cam cat dura calatoria noastra daca dorim sa plecam in momentul introducerii locatiei, dar afiseaza si grafice care ne spun cu cat ar putea creste, sau scadea, durata calatoriei in functie de ora. Multumita acestei schimbari pentru Google Maps putem ajunge mai rapid la locatia noastra, chiar daca asta inseamna sa plecam mai devreme, sau usor mai tarziu decat doream.

Google Maps – alerte de plecare spre destinatie

Google Maps afiseaza aceste inforamtii in Android in momentul in care introducem destinatia la care dorim sa ajungem, deci este ceva automat oferit de catre aplicatie. In aplicatia Google Maps pentru iPhone nu avem deocamdata aceasta functionalitate integrata, dar nu cred ca va trece foarte mult timp pana cand compania Google va decide sa ne-o ofere.

Google Maps ofera aceasta functionalitate, cel mai probabil, pentru cei care inca nu au ales sa foloseasca aplicatia Waze si sa se bucure de functionalitatile sale. Google Maps are integrate de ceva vreme unele functii ale Waze, avand in vedere ca Google a cumparat compania care a dezvoltat aplicatia cu acealsi nume, iar in viitor ne putem astepta si la integrarea multor altora care sa faca experienta de utilizare mai buna.

Google Maps este disponibila gratuit pentru descarcare atat pentru iPhone, cat si pentru Android.

google maps alerte plecare destinatie