Amazon Dezvolta o Noua Aplicatie de Mesagerie

Amazon pregateste lansarea unei aplicatii numita Anytime, ea avand o multitudine de functii integrate intr-un singur pachet pentru terminale mobile.

Amazon are in momentul de fata in dezvoltare o noua aplicatie de mesagerie care ar trebui sa fie superioara celor oferite de catre companiile Facebook sau WhatsApp. Mai exact, cei de la Amazon lucreaza de ceva vreme la aceasta aplicatie de mesagerie, ea urmand a include multe functii care sunt disponibile in alte aplicatii separate, procedura de comunicare fiind deasemenea simplificata.

Amazon vrea, pentru inceput, sa le permita utilizatorilor sa se inregistreze in retea folosind doar username-uri, ca pe Twitter sau Facebook, fara a folos numere de telefon. Aceasta metoda de conetare la aplicatia celor de la Amazon simplifica foarte mult procesul de inregistrare si comunicarea, aplicatia fiind centrata in principal gandita pentru a facilita conversatiile in grup pentru utilizatori.

Amazon promoveaza functiile de securitate pentru aceasta aplicatie, ele urmand a tine conversatiile criptate, deci nu vor putea fi accesate de catre autoritati. Amazon a gandit aplicatia de mesagerie pentru a functiona pe iPhone, Android, calculator, sau laptop, deci ea va putea fi utilizata de oriunde si oricand, functiile fiind disponibile in masura aproximativ egala pentru toate aceste platforme separate.

Amazon dezvolta o noua aplicatie de mesagerie

Amazon sustine ca noua aplicatie va fi capabila sa faca apeluri voce si video de inalta calitate, iar avand in vedere imensa infrastructura a companiei, e greu de crezut ca nu se va tine de cuvant. Amazon a integrat in aplicatie suport pentru imagini animate de tip GIF, stickere, emoji si cam tot ceea ce se dovedeste a fi popular intr-o aplicatie de mesagerie utilizata la scara larga.

Amazon are totusi si o serie de functii disponibile grupat exclusiv intr-o asemenea aplicatie, ele permitand ascultarea de muzica simultan, comandarea de mancare in multipli utilizatori, sau impartirea costurilor. Vorbim despre o aplicatie care nu doar ca vrea sa aduca utilizatorii impreuna un conversatii, ci si care ii ajuta sa faca diverse alte lucruri impreuna, totul folosind platforma Amazon.

Amazon vrea sa atace Apple, Google si Facebook cu aceasta aplicatie noua de mesagerie, marile sale avantaje fiind ultimele functii despre care am vorbit mai sus. Unele sunt disponibile in diverse aplicatii separate, insa cei de la Amazon incearca sa le ofere intr-un singur pachet complet si va fi foarte interesant de vazut care va fi primul raspuns al utilizatorilor care vor instala aplicatia.

Amazon nu a lasat sa se dezvaluie deocamdata vreo posibila data de lansare pentru aplicatie, care se va numit Anytime, dar probabil in curand o vom avea disponibila.

amazon aplicatie mesagerie