Prima Pagina jailbreak Jailbreak pentru iPhone si iPad este in coma

Jailbreak pentru iPhone si iPad este in coma

Jailbreak, acel software menit sa “elibereze” orice iPhone sau tableta iPad de restrictiile impuse de catre compania Apple, este in momentul de fata in “coma”. Acest lucru il spune multa lume de ceva vreme, insa inclusiv creatorul Cydia face exact aceeasi afirmatie in momentul de fata, el spunand ca nici macar nu mai poate recomanda cuiva sa faca jailbreak, iar asta de ceva vreme, din pacate.

Creatorul Cydia sustine ca solutia de jailbreak pentru iOS 10 este foarte proaste si ca de aceea nu mai poate face aceasta recomandare vreunei persoane. Daca acum cativa ani el nu intelegea de ce nu fac oamenii jailbreak, in momentul de fata nu mai poate recomanda cuiva sa faca asta din cauza faptului ca solutia de jailbreak pentru iOS 10 nu mai este stabila si ca ea aduce mai multe batai de cap decat altceva.

Majoritatea celor care mai folosesc jailbreak utilizeaza iOS 7 – iOS 9, versiunile pentru care exista solutii stabile de jailbreak, in timp ce multi dintre cei care au trecut la iOS 10 au facut o mare greseala. El aduce in discutie si dezvoltatorii de tweak-uri si teme, care si-au actualizat pachetele pentru iOS 10, desi solutia de jailbreak este instabila, lasandu-i in urma pe majoritatea care inca mai folosesc jailbreak.

Nici macar creatorul Cydia nu a spus daca va mai exista o solutie publica si stabila de jailbreak prea curand, pentru ca nimeni nu stie ceva in legatura cu asta, dar e putin probabil sa mai vedem una. iOS 11 urmeaza sa fie lansat curand si pana prin noiembrie – decembrie, sau chiar mai tarziu, este putin probabil sa mai fie lansata vreo solutie de jailbreak, desi e greu de spus cata lume o mai asteapta.

“This iOS 10 jailbreak has been brutal. But… this iOS 10 jailbreak cycle… OMG was this a debacle. We had this jailbreak come out with an exploit that was already burned and so the window was an incredibly small amount of time. …the developers in the ecosystem took that opportunity to upgrade and start announcing that they were going to stop supporting older versions of iOS with their extensions, even though even to this day 85% of the userbase is using iOS 7-9”

jailbreak iphone ipad coma

 • sultanu’ dragostei

  Aiurea , astept de 1 an jumate

 • Darius

  Și-au vândut soluțiile de jailbreak ca și prostituatele

 • EMP83

  Deși sunt mare fan jailbreak eu ii înțeleg pe cei care își vând soluțiile de jailbreak. Daca le fac publice nu au mare lucru de câștigat insa daca le vand fac niște bani iar munca lor este practic recompensată. Tu vrei să-mi spui ca dacă ai avea o soluție de jailbreak iar cineva ar fi dispus sa o cumpere tu nu ai vinde acele exploituri?

 • Darius

  Și dacă le vinzi. De ce mai arăți lumii și promiți că vor fi disponibile cât de curând?

 • RaduD

  Jailbreak a ramas doar cu faima…

 • george

  Salutare am și eu o întrebare se merita sa trec de la Ios 10.3.2 la public beta2

 • Sârbul Sr

  Da se merita 10000% !

 • Ciontos Sergiu

  Nu se merita momentan nici iOS beta 2 sau 3 eu am revenit la 10.3.2

 • tomi

  Dacă nu mai scot JB ;( măcar să ne fdeie o soluție de Downgrade la ios 10…
  Nu-mi mai suport i6S fără JB..E ca un (Nokia;;(((