Windows 10 – Schimbarea Actualizarii din Toamna

Windows 10 va avea disponibila o actualizare majora in toamna, insa Microsoft a schimbat subit denumirea acesteia cu multe luni inaintea lansarii.

Windows 10 urmeaza sa aiba parte de o schimbare din partea companiei Microsoft pentru actualizarea care urmeaza sa fie lansata in aceasta toamna pentru sistemul de operare. Stiti deja ca Windows 10 va avea parte de o actualizare majora in toamna care a fost prezentata pana acum ca avand denumirea Fall Creators Update, insa se pare ca Microsoft nu este chiar atat de multumita de aceasta denumire.

Windows 10 urmeaza sa aiba o actualizare cu o denumire diferita totusi, cei de la Microsoft schimband deja in aunmite regiuni aceasta denumire in Autumn Creators Update. Diferenta este una destul de subtila pentru majoritatea lumii, insa in anumite piete ceid e la Microsoft s-au gandit ca utilizatorii Windows 10 ar intelege mai bine schimbarea daca ar avea si o denumire pe masura anotimpului in care este lansata.

Windows 10 are denumirea schimbata pentru aceasta actualizare doar in cateva tari deocamdata, mai exact in marea Britanie si India. Actualizarea majora pentru Windows 10 care va fi lansata toamna pentru utilizatori nu are deocamdata denumirea schimbata in germania si Franta, asa ca e posibil ca Microsoft sa fi gandit totul pentru a fi aplicabil doar in anumite tari de pe planeta.

Windows 10 – schimbarea denumirii actualizarii din toamna

Windows 10 este regionalizat din multe puncte de vedere de catre compania Microsoft din cauza sensurilor diferite pentru unele cuvinte, dar si a modului diferit de a le scrie. Microsoft a anuntat ca intentiona sa foloseasca in intreaga lume denumirea Fall Creators Update pentru actualizarea majora dedicata Windows 10 din toamna, insa se pare ca planurile nu mai sunt chiar atat de sigure acum.

Windows 10 ar trebui sa aiba noua actualizare disponibila in cursul lunii septembrie, insa desigur ca multe se mai pot intampla pana atunci. In momentul de fata Microsoft lucreaza din greu de la aceasta actualizare pentru Windows 10, iar asta inseamna ca inginerii sai inca mai au mult de lucru pana cand sa aiba totul pregatit in vederea lansarii pentru utilizatorii globali.

“The Redmond giant has quietly changed the name of the update on its UK-based website, now being referred to as the “Autumn Creators Update” instead (this change can be seen on some other country-specific sites too, such as India.) This change will make a lot more sense for people in the UK, where the term “autumn” is more commonly in the same way “fall” is used in America.”

Windows 10 trebuia sa vina cu o noua functie majora numita Timeline pentru utilizatorii de calculatoare si terminale mobile, insa aceasta a fost anuntata pana in luna martie 2018. Desi foarte multa lume astepta aceasta noua functie majora pentru Windows 10, se pare ca ea nu este chiar atat de pregatita pentru a fi oferita, asa ca Microsot va mai continua sa o dezvolte pana cand o va putea oferi oficial.

Windows 10 este cel mai utilizat sistem de operare de pe planeta, sute de milioane de persoane folosindu-l zilnic.

Windows 10 - Schimbarea Actualizarii Toamna