Samsung Galaxy Note 8 – Lansare Anuntata Oficial

Samsung Galaxy Note 8 are data de prezentare si lansarea confirmate de catre presedintii companiei Samsung, totul fiind exact precum in zvonuri.

Samsung Galaxy Note 8 are data de lansare confirmata oficial chiar de catre unui dintre presedintii companiei Samsung, acesta facand anuntul in cursul zilei de ieri. Presedintii diviziei mobile ale Samsung, al diviziei de comunicatii si ai altor divizii au participat ieri la o conferinta din Taiwan care a implicat anuntarea unor noi tehnologii si produse Samsung, printre ele numarandu-se inclusiv Samsung Galaxy Note 8.

Samsung Galaxy Note 8 a avut cu aceasta ocazie confirmate zvonurile anterioare privind lansarea, presedintele diviziei de comunicatii mobile anuntand ca aceasta este programata pentru sfarsitul lunii august. Saptamana trecuta au aparut zvonuri conform carora Samsung Galaxy Note 8 va fi prezentat pe data de 23 august, iar in baza acestor noi informatii se pare ca aceste zvonuri se confirma.

Samsung Galaxy Note 8 va fi deasemenea lansat la inceputul lunii septembrie pe pietele globale, acelasi presedinte confirmand planurile Samsung pentru anul acesta. El a confirmat deasemenea faptul ca Samsung Galaxy Note 8 va fi lansat in doua valuri, primul urmand a aduce dispozitivul in cele mai importante tari pentru companie, adica SUA, Marea Britanie si Coreea de Sud, restul urmand a-l avea in octimbrie.

Samsung Galaxy Note 8 – lansare anuntata oficial

Samsung Galaxy Note 8 pare sa aiba parte de o lansare foarte ciudata, cu doar trei tari in care va fi vandut initial si alte cateva zeci in care va ajunge cu multe saptamani mai tarziu. Practic, Samsung Galaxy Note 8 va fi oferit initial in trei tari foarte importante, dar compania Samsung nu-l va oferi unui numar suficient de mare de persoane de la bun inceput, semn ca nu ar avea chiar atat de multe unitati pregatite.

Samsung Galaxy Note 8 va fi lansat inaintea iPhone 8, iar asta ar putea insemna ca inclusiv primul si al doilea val vor aduce dispozitivul pe piata inaintea produsului Apple. Stim deja ca iPhone 8 ar putea fi lansat abia in luna octombrie, asa ca Samsung Galaxy Note 8 ar avea destul timp pe piata pentru a genera vanzari substantiale pentru companiei Samsung inainte de a fi uitat.

“The second half of Note 8, Gao Dongzhen said that the current is expected to be officially released at the end of August, from early September to October will be announced the first wave and the second wave of listed countries in the order.”

Samsung Galaxy Note 8 are concurenta serioasa in acest an, separat de iPhone 8 existand si alte smartphone-uri premium care sunt avute in vedere de catre utilizatori pentru achizitie. Samsung Galaxy Note 8 trebuie totusi sa fie lipsit de probleme, pentru ca anul trecut acestea au generat cele mai mari batai de cap, exploziile aducand foarte multe critici companiei Samsung, lucru usor de asteptat.

Samsung Galaxy Note 8 va fi vandut la preturi care incep de la 1000 de dolari/euro, dar desigur ca presedintii nu au confirmat asta inc onferinta de presa.

samsung galaxy note 8 lansare oficial

20 COMENTARII

  1. Zău? Nu știam, merci sa mai luminat
    Eu nu cred ca toate au același body ratio, aceiași diagonale, rezoluție 3k, procesor Exynos, Kirin sau MediaTeck, camera duala, aceiași deschidere a diafragmei, tehnologie dual pixel la camera

  2. SD 835 da, Adreno 540 da, dar e parțial adevărat, mai e și Mali, 4 gb ram și asta e parțial adevărat, dar mai e folosit și 6 gb ram și mai nou 8 gb ram… În rest te poți uita la răspunsul meu de mai jos