Samsung Galaxy Note 8 vs S8 Plus – Comparatia Ecranelor

Samsung Galaxy Note 8 are ecranul comparat cu cel al Samsung Galaxy S8 Plus pentru a ne arata schimbarile ce vor fi oferite in acest an.

Samsung Galaxy Note 8 are ecranul comparat astazi cu cel al Samsung Galaxy S8 Plus multumita unor panouri frontale care urmeaza sa fie folosite in viitoarele terminale. Vorbim despre presupuse componente originale folosite deja in Samsung Galaxy S8 Plus si care urmeaza sa fie folosite in Samsung Galaxy Note 8, ele aratand cat de mare va fi schimbarea intre cele doua tipuri de ecrane ale dispozitivelor.

Samsung Galaxy Note 8 urmeaza sa aiba un ecran cu diagonala de 6.3 inch – 6.4 inch, iar in baza imaginii de mai jos se pare ca a doua dimensiune ar putea fi cea finala. Samsung Galaxy S8 Plus are un ecran cu diagona de 6.2 inch, deci diferenta fata de Samsung Galaxy Note 8 nu este una chiar atat de mare, lucru care era oricum de asteptat avand in vedere dimensiunea foarte mare a ecranelor.

Samsung Galaxy Note 8 are si un design usor modificat pentru ecran de catre compania Samsung, acesta avand marginile mai patrate decat Samsung Galaxy S8 Plus. Din moment ce Samsung Galaxy Note 8 are ecranul mai mare decat Samsung Galaxy S8 Plus, era oarecum de asteptat ca marginile sa nu fie la fel de rotunde, profilul terminalului fiind deasemenea unul diferit din multe puncte de vedere.

Samsung Galaxy Note 8 vs Galaxy S8 Plus – comparatia ecranelor

Samsung Galaxy Note 8 are marginile inferioara si superioara la fel de mici precum Samsung Galaxy S8 Plus pentru panoul frontal, astfel ca aici nu exista diferente. Acelasi lucru poate fi spus si despre marginile laterale ale Samsung Galaxy Note 8 sin comparatie cu cele ale Samsung Galaxy S8 Plus, ambele terminale urmand a avea ecrane Infinity curbate spre exteriorul carcaselor.

Samsung Galaxy Note 8 urmeaza sa fie prezentat pe data de 23 august de catre compania Samsung, in timp ce lansarea ar urma sa aiba loc in septembrie. Samsung vrea sa aduca Samsung Galaxy Note 8 pe piata in prima parte a lunii septembrie in anumite tari si in cea de-a doua parte a lunii septembrie in alte tari, asa ca vorbim despre o lansare graduala cu tarile importante in prim-plan.

Samsung Galaxy Note 8 urmeaza deasemenea sa aiba si acelasi chip cu procesor precum Samsung Galaxy S8 Plus, insa ar trebui sa aiba 6 GB RAM in loc de 4 GB RAM. Bateria Samsung Galaxy Note 8 ar putea fi deasemenea mai mare decat cea a Samsung Galaxy S8 Plus, insa nu chiar atat de mare pentru a reprezenta o problema pentru siguranta utilizatorilor care il vor cumpara in septembrie.

Samsung Galaxy Note 8 urmeaza deasemenea sa aiba preturi care incep de la aproximativ 1000 de dolari, sau euro.

Samsung Galaxy Note 8 ecran Samsung Galaxy s8 plus