Contrabanda cu iPhone, iata cate avea lipite o femeie de corp

Contrabanda cu terminale iPhone aduce bani foarte buni pentru cei care reusesc sa treaca granita dintre Hong Kong si China pentru a aduce produsele Apple pe taram chinez. In ultimii ani tot mai multi contrabandisti au trecut granita dintre Hong Kong si China, insa unii dintre ei au fost prinsi de catre vamesi, iar ceea ce sunt dispusi sa faca incepe sa intreaga imaginatia unui numar mult mai mare de persoane.

Dorinta de a face bani a impins o femeie din China sa incerce sa treaca granita din Hong Kong spre tara prin Shenzen cu 102 terminale iPhone lipite de corp si “ascunse” sub haine. Din pacate pentr femeie, modul in care erau aranjate respectivele terminale iPhone sub haine a trezit interesul vamesilor din Shenzen, asa ca acestia au verificat-o pe femeie si au gasit cele 102 terminale iPhone asupra sa.

Terminalele iPhone cantareau cantareau nu mai putin de 18 de KG, insa separat de ele femeia avea si 15 ceasuri de lux asupra sa, deci vorbim despre o captura impresionanta. Cum reusea femeia sa mearga cu atat de multe produse lipite de corpul sau este greu de imaginat, dar probabil asta a si atras autentia autoritatilor care au inceput sa o verifice.

Desi vorbim despre un numar impresionant de produse pe care femeia incerca sa le transporte ilegal in China, acesta nu este totusi cel mai mare numai de produse descoperite pana acum. In 2015 o persoana a incercat sa treaca granita cu nu mai putin de 146 de terminale iPhone lipite de corp, deci sitautia in acel moment a fost si mai grea pentru persoana care a fost prinsa.

femeie contrabanda iPhone China

femeie contrabanda iPhone China 1