watchOS 3.2.3 a fost lansat pentru Apple Watch

watchOS 3.2.3 a fost lansat pentru Apple Watch in aceasta seara, compania Apple oferind noua actualizare pentru utilizatori fara a oferi si vreo explicatie in legatura cu noutatile. watchOS 3.2.3 este disponibil in momentul de fata pentru toate modelele Apple Watch, iar instalarea sa poate fi facuta prin intermediul aplicatiei Watch disponibila in terminalele iPhone, compania recomandand instalarea sa.

watchOS 3.2.3 este lansat de catre compania Apple la mai bine de 2 luni dupa ce watchOS 3.2.2 a fost pus la dispozitia noastra, actualizarea fiind una minora. watchOS 3.2.3 a fost testat in versiune beta de catre compania Apple, dar nu s-au descoperit schimbari majore.

watchOS 3.2.3

Articolul precedentiOS 11 aduce Protectie Suplimentara pe iPhone
Articolul următoriOS 10.3.3 a fost lansat pentru iPhone si iPad
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.