iOS 11 aduce Protectie Suplimentara pe iPhone

iOS 11 aduce o noua functie pentru terminalele iPhone care protejeaza suplimentar dispozitivele noastre in cazul in care sunt pierdute, sau chiar furate. Vorbim despre o noua functie pe care iOS 11 o are pentru efectuarea de apeluri telefonice, aceasta permitand blocarea apelarii in cazul in care terminalul este blocat cu un cod de acces, lucru imposibil de facut pana in prezent pentru ca functia nu exista.

iOS 11 are aceasta functie disponibila in meniul Settings > Touch ID & Pascode, Configurari > Touch ID si cod de acces, ea fiind listata in sectiunea cu functii ce pot fi blocate in LockScreen, Ecranul de blocare. Printre ele se regaseste si cea pentru Returnare apeluri ratate, Return missed calls, iar dupa activare iOS 11 nu va mai permite returnarea apelurilor fara a introduce codul de acces al iPhone.

iOS 11 are aceasta schimbare implementata pentru a ne asigura de faptul ca nimeni nu va putea returna apelurile de pe un iPhone furat, sau pierdut. Asta inseamna ca oricine va suna terminalul va ramane fara un raspuns la apel, dar din pacate cei care isi pierd dispozitivul vor avea probleme in a il recupera, deoarece persoana care il va gasi nu va sti codul de acces si nu va putea apela numarul de telefon din iOS 11.

iOS 11 aduce si multe alte schimbari, iar despre toate dintre ele am vorbit aici.

iOS 11 returnare apeluri Touch ID