eMAG – 20 iulie – Reduceri la iPhone 6S si iPhone 6

eMAG in 20 iulie are reduceri de pana la 1300 de LEI la iPhone 6 si iPhone 6S, promotiile fiind foarte bune pentru smartphone-urile companiei Apple.

0

eMAG are pe 20 iulie oferte foarte bune la iPhone 6 si iPhone 6S, care sunt disponibile cu reducere de pana la 1300 LEI in aceasta pagina a magazinului online. Vorbim despre modele de terminale iPhone care sunt populare in oferta companiei Apple si care beneficiaza de reduceri foarte bune la cei de la eMAG in momentul de fata, preturile fiind, pe 20 iulie, in unele cazuri mai mici decat in Apple Store.

eMAG vinde iPhone 6 si iPhone 6S la reducere pe 20 iulie, insa ele nu mai sunt de ceva vreme telefoanele de top ale companiei Apple, insa la preturile de care puteti beneficia de un deal foarte bun. Vorbim despre produse care au performante bune chiar si cu cele mai recente versiuni ale iOS 10, asa ca va veti putea bucura de o oferta foarte potrivita in 20 iulie pentru ele in cadrul magazinului eMAG.

eMAG aduce in prim-plan 20 iulie terminalele iPhone 6 si iPhone 6S noi, care sunt disponibile in aceasta pagina cu reducere de pana la 1300 de LEI, dispozitivele fiind nefolosite vreodata. Reducerea este mai mica decat in cazul celor resigilate, insa macar stiti ca va veti bucura de un produs complet nou in momentul in care veti primi acasa coletul comandat de la cei de la eMAG in data de 20 iulie.

eMAG – 20 iulie – Reduceri la iPhone 6S si iPhone 6

eMAg vinde in cazul iPhone 6 modelul lansat in 2014 de catre Apple, pe 20 iulie puteti cumpara modelul nou al iPhone 6S in momentul de fata, adica cel lansat in septembrie 2016. Acest model nou vandut de catre eMAG are minim 32 GB spatiu de stocare, insa separat de aceasta noutate nu exista alte schimbari in ceea ce priveste componentele interne, indiferent de modelul cumparat pe 20 iulie.

eMAG are, pentru care care nu se teme de terminalele iPhone 6 si iPhone 6S resigilate vandute in 20 iulie in aceasta pagina, pregatite o serie de reduceri de pana la 260 LEI. Cei de la eMAG au pus in vanzare terminalele iPhone 6 si iPhone 6S la preturi foarte bune, asa ca ar fi bine sa va uitati prin oferta lor de resigilate pentru a fi siguri ca puteti beneficia de deal-uri bune pe 20 iulie.

eMAG pe 20 iulie are toate aceste deal-uri in unele cazuri mai bune decat in Apple Store, asa ca de la eMAG puteti cumpara un iPhone 6, iPhone 6S, sau modelele Plus, la preturi foarte bune. Va recomand sa va grabiti in a cumpara ceea ce va intereseaza, deoarece stocurile sunt limitate in 20 iulie.

eMAG - 20 iulie - Reduceri iPhone 6S iPhone 6