Orange – Certificare pentru Performanta Retelei

Orange a fost certificata ca avand cea mai performanta retea de telefonie mobila din Romania pentru apeluri voce si internetul mobil.

Orange a anuntat astazi ca a fost certificata ca avand cea mai performanta retea de telefonie mobila din Romania, atat pentru serviciile de voce, cat si pentru cele de date. In perioada mai – iunie 2017 reteaua celor de la Orange a fost verificata de catre compania Systemics-PAB, care i-a masurat performantele si comparandu-le cu cele concurente a ajuns la concluzia ca este cea mai performanta retea.

Orange a obtinut cele mai bune rezultate dintre toti operatorii de telefonie mobila din Romania pentru serviciile voce, cat si pentru internet mobil. Vorbim aici despre vitezele cele mai mari pentru internetul mobil Orange, dar si cea mai buna stabilitate si calitate pentru apelurile voce, performantele retelei operatorului primind certificarea pentru superioritate in fata celor oferite de catre alti operatori, detalii fiind disponibile in aceasta pagina.

Orange sustine ca testele pentru verificarea retelelor au fost facute in 22 de mari orase din Romania, precum si pe drumurile de legatura dintre acestea. In general cam toate testele pentru certificarile de acest gen se fac in acelasi mod, asa ca nu vorbim despre ceva special facut pentru cei de la Orange, insa nici rezultatul nu uimeste pentru ca aceasta nu este prima certificare primita de catre operator.

Orange – certificare pentru performanta retelei

Orange are cel mai rapid timp de conectare a apelurilor voce, acesta scazand cu 26% fata de aceeasi perioada a anului trecut, o realizare impresionanta. Pentru internetul mobil, cei de la Orange se lauda cu posibilitatea de a descarca un fisier de 1 GB in 2 minute si 24 de secunde, deci vorbim despre o viteza medie de cam 70 Mbps pentru navigarea pe internet, excelenta pentru terminalele mobile si nu numai.

Orange Romania anunta din nou ca are acoperire 100% cu reteaua 4G pentru zonele urbane din Romania, fiind si singurul operator care a reusit sa faca asta. Orange a fost certificata si de catre LCC International ca avand cea mai buna retea mobila din Romania, atat pentru internet mobil, cati si pentru apelurile voce, deci vorbim despre doi auditori independenti care lauda performantele retelei.

“Rețeaua Orange a evoluat de-a lungul celor două decenii de prezență pentru a răspunde nevoilor clienților noștri care reprezintă jumătate din populația României. Pentru a ne asigura de fiecare dată că suntem în pas cu așteptările utilizatorilor, am inițiat procese riguroase de auditare. Aceste procese ne asigură că oferim conectivitate la viteze superioare și servicii de voce la cele mai înalte standarde.”

Orange a investit in mod constant in reteaua din Romania si a reusit sa o dezvolte intr-o asemenea masura incat ofera internet mobil de mare viteza si acoperire foarte buna. Orange a imbunatatit simtitor inclusiv calitatea apelurilor, cele prin 4G avand o claritate foarte buna, iar asta pune operatorul in topul preferintelor romanilor, drept dovada si cei peste 10 milioane de clienti care-i folosesc serviciile.

Orange si-a intrecut fara drept de apel concurentii, dar asta se intampla de obicei cand faci investitii sustinute si gandesti lucrurile “cu cap”, pentru viitor.

orange certificare performanta retea

8 COMENTARII

  1. @real: ce reclama ascunsa cand se prezinta realitatea❓❓❓
    Zaone,sunt si raman client DigiMobil, dar realitatea e incontestabila.

  2. Într-adevăr orange are cea mai buna retea din Romania,eu am Telekom dar recunosc ca Orange e peste toti competitorii,de digi nu are rost sa vorbim,ca e a 7 roata la caruta?