iOS 11 – Functia Vedeta Promovata de Apple

iOS 11 a avut in cadrul prezentarii din iunie o functie “vedeta” demonstrata in cadrul conferintei, aceasta permitandu-le utilizatorilor sa aranjeze mobila in casa folosind realitate augmentata. Cei de la Ikea au intrat intr-un parteneriat cu Apple pentru a prezenta aceasta functie lumii intregi, ea oferindu-le utilizatorilor posibilitatea de a isi decora intreaga casa direct de pe iPhone sau iPad folosind iOS 11.

iOS 11 ne va ajuta sa scapam de chinul cumpararii de obiecte de mobilier multumita realitatii augmentate, deoarece aplicatiile vor permite plasarea directa a acestora in orice parte din casa. Puteti vedea in clipul video de mai jos cum functioneaza acest sistem in iOS 11, el ajutandu-ne sa vedem in cateva secunde cum ar arata un obiect de mobilier in casa noastra, fara a mai merge la magazin.

iOS 11 va revolutiona vanzarile de obiecte de mobilier, conform celor de la Ikea, iar acest lucru pare sa fie destul de adevarat, daca judecam totul dupa imaginile de mai jos. In cazul acestui tip de produse exista intotdeauna probleme pentru foarte multi clienti, insa iata ca Apple a gandit pentru iOS 11 o functie care sa ajute utilizatorii sa isi decoreze casele cu cap fara a cheltui efectiv vreun ban inainte de a lua o decizie.

10 COMENTARII

  1. Pai cred ca Apple ofera calitate ridicata doar la început cand le iau toti de pe Youtube si le testeaza, dupa calitatea scade.
    Exemplu bun e si Iphone Red care se îndoaie ca Iphone 6

  2. Și eu am sărit în piscina cu iPhone 7 plus, nu a mai mers butonul home, boxele nu mai mergeau și camera s-a aburit! Și am pierdut și garanția la el ??