Google Pixel 2 – nou Procesor in Lupta cu iPhone 8

Google Pixel 2 va avea un nou procesor Snapdragon 836 implementat de catre compania Google, el fiind oferit in premiera petnru smartphone.

Google Pixel 2 va veni in acest an cu un nou procesor menit sa concureze cu cel pe care compania Apple il va lansa pentru iPhone 8 in aceasta toamna. Vorbim aici despre un nou chip Qualcomm Snapdragon care va fi integrat in Google Pixel 2 in aceasta toamna, el putand sa ofere performante apropiate, egale, sau poate chiar superioare fata de cele pe care chip-ul A11 al iPhone8 le va oferi din toamna.

Google Pixel 2 urmeaza sa fie lansat de catre compania Google cu un procesor Qualcomm Snapdragon 836, care a fost zvonit pentru a fi oferit in Samsung Galaxy Note 8 in august. El este superior celui Snapdragon 835 folosit in Samsung Galaxy S8 din luna martie, asa ca Google Pixel 2 ar urma sa ofere performante cu cel putin 10% mai bune decat cele ale procesoareor folosite in acest moment de Samsung.

Google Pixel 2 nu este o crestere foarte mare in performante pentru procesorul Snapdragon 836, insa avand in vedere ca vorbim despre o varianta intermediara, nu trebuia sa ne asteptam la mai mult. Google Pixel 2 va avea acest nou procesor pentru a putea lupta mai eficient cu un chip A11 care ar trebui sa aduca un iPhone 8 cu performante net superioare fata de procesorul existent in actualele terminale Android de top.

Google Pixel 2 – nou procesor in lupta cu iPhone 8

Google Pixel 2 urmeaza practic traditia inceputa anul trecut de catre cei de la Qualcomm si Google, anul trecut prima versiune a acestui smartphone fiind lansata cu Snapdragon 820. Practic Google vrea ca Google Pixel 2 sa aiba un procesor diferit si mai bun fata de cele implementate in actualele terminale Android si imi imaginez ca plateste destul de bine pentru acest privilegiu oferit de catre Qualcomm.

Google Pixel 2 va fi doar primul smartphone Android care va avea acest nou procesor, pentru ca si multe alte terminale Android il vor dori in lupta cu iPhone 8. In toamna si alte terminale separat de Google Pixel 2 vor beneficia de acest procesor pentru ca Apple are pregatit un upgrade important cu noul chip A11 pe care intentioneaza sa il foloseasca in iPhone 8, iar producatorii Android trebuie sa aiba un raspuns pentru el.

“A few chaps are implying that Note 8 might be the first phone to have an updated and faster Snapdragon 836, but we learned that Pixel 2 is more likely the one. The new Pixel, according to our industry friends, has a smaller chip and you can expect  better quality pictures too.”

Google Pixel 2 cu al sau nou procesor Snapdragon 836 va avea doar frecvente de lucru maxime mai mari fata de modelul actual, pentru ca in rest nu ar trebui sa existe diferente. Acestea fiind spuse, Google Pixel 2 se pregateste serios inainte de a intra in lupta cu iPhone 8, asa ca va fi interesant de vazut si ce fel de performante vor exista pentru dispozitiv dupa ce va fi lansat oficial pe pietele globale.

google pixel 2 procesor lupta iphone 8

80 COMENTARII

  1. Asa a fost și cu Google Pixel, dar oricum nu are nevoie de mai multa putere deoarece îl ajuta softul
    Sper ca nu o iei pe urmele lui Scrb sa repeți același lucru de 15.000 de ori
    Snapdragon e baza dar mai utilizează și alte procesoare Exynos, Kirin, MediaTek, nu se oprește lumea la Snapdragon și nu îl vor utiliza toate smartphone-urile high-end
    Mai e 6/ 8 gb ram, adreno/ mali

  2. el sigur nu o ia pe urmele mele dar tu ai luat-o deja pe urmele urmasilor tai THE MONKEYs
    Oameni ce nici nu stiu cand posteaza….om ce zicea ca Note 3 avea denumirea de Jet black

  3. Mai bine maimuță decât PORC
    Samsung Galaxy Note 3 Jet Black (32 GB), denumire utilizata prima data de Samsung
    Ia cauta pe YouTube Samsung galaxy note 3 Jet Black și vei vedea ca sunt numai reviews la aceasta varianta

  4. ZAONE tu chiar nu vezi ce scrie Srb Srb sau te doare in fund de sait face porci pe toti face ce vrea muschiu lui pe bune daca nu iei tu masuri vor lua alti

  5. Ești un nesimțit ordinar, care nu are altceva de făcut cu viata lui decât sa stea pe idevice și sa comenteze mereu aiurea
    Dacă continui cu jignirile repetate atunci sa fi pregătit psihic
    Zaone sa nu ai pretenție la comportament frumos, mai ales când javra comunista ordinara de Scrb a început primul

  6. Se va lua masuri daca administratorul nu ia,deja este prea mult nu poti vorbi in acet fel cu nimeni indiferet cate imformati are sau cat de informat este nu trebui facut porc sau maimute si cum ii vine unui tip care se crede inferior

  7. te rog, ramai cu limbajul acesta la tine in familia de tarani, maimutoi
    Daca nu ai ce scrie cu privire la articol mai bine te abti

  8. Tu ai început primul
    ” dar tu ai luat-o deja pe urmele urmasilor tai THE MONKEY s” (maimuțe)
    Am scris opinia mea în legătură cu articolul fără a jigni pe nimeni
    “Asa a fost și cu Google Pixel, dar oricum nu are nevoie de mai multa putere deoarece îl ajuta softul
    Sper ca nu o iei pe urmele lui Scrb sa repeți același lucru de 15.000 de ori
    Snapdragon e baza dar mai utilizează și alte procesoare Exynos, Kirin, MediaTek, nu se oprește lumea la Snapdragon și nu îl vor utiliza toate smartphone-urile high-end
    Mai e 6/ 8 gb ram, adreno/ mali”

  9. George 89 a scris : ” Familia ta si a celor de aici sunt sub nivelul meu, si eu sunt mai inapoiat asa, iti dai seama cum sunt familiile voastre ?!”

  10. A 12 va fi doar pe iPhone in 2018 pe când SD 845 pe S9,S9+,Note 9 apoi HTC 12,Pixel 3,LG G7 și cam încă o duzina de modele de la te miri ce producatori. Dar poate pixel 3 va avea SD846 așa ca o aroganta la adresa lui Note 9 cum e cazul și acum.
    Sa nu mai zic ca va fi și primul cu android O.

  11. Te rog frumos sa iei atitudine în privința asta și sa nu mai lași atitudinea lui Srb la voia întâmplării
    Srb nu este prima data când ma jignește din senin, nu numai pe mine, dar pe familia mea (de multe ori)
    În consecință te rog sa ștergi comentariile jignitoare ale mele și ale lui Srb

  12. Eu am luatul la mișto? Pe bune
    Cred ca am fost destul de civilizat pana acum și mi am expus opinia într un mod respectuos
    Adica când Srb îmi spune ca ma trag dintr un neam de maimuțe, tot eu sunt de vina? Srb mi a jignit de multe ori familia și nu ai făcut nimic, la I lăsat sa jignească in continuare
    Deci sa pricep și eu, a cui e vina aici? Eu sau Srb?

  13. Daca comparam din punct de vedere al performantelor 3-5-10 telefoane Android cu acelasi hardware, vom avea aceleasi rezultat?
    Da sau Nu

  14. Hahaha =)) cica tot tu ai inceput =))) hahahhaa mooor.

    Tu ti-ai dat cu parerea despre articol, vine sluga si te jigneste pe tine si pe familia ta si tot tie vrea sa-ti dea ban =)))

    Acum imi voi lua si eu ban :)))

  15. E imposibil sa nu fie ceva intre Zaone si srb, o legatura de prieteniie, de rudenie, ala doneaza bani catre idevice sau numarul accesarilor chiar creste datorita lor =)) altfel e imposibil ca Zaone sa-i certe pe toti, mai putin pe srb =))

  16. Cred și eu ca Zaone sugerează ca ar fi vina mea… Adică tot Srb ma jignește primul și tot eu il iau la mișto, adică ce ar trebuii sa fac? Sa i aduc un bughet de flori și sa l felicit… Aștept sa ma lămurească Zaone

  17. Astea de ce nu sunt sterse?:

    Srb Srb George 89 3 ore în urmă
    omule, calmeaza-te oricat de mult te-ai intarata tot pocitanie saraca vei ramane. Tu esti carnea romaniei

    Srb Srb Daniel Razvan o zi în urmă
    ai vazut si chilotii mamei tale, sunt sigur
    penibil,mai ales ca esti pe langa subiect

    Srb Srb Daniel Razvan o zi în urmă
    e praf ca si mama ta

  18. Pixel are marele avantaj că rulează android in stare pură Frumos nu e,te,ostentativ la contactul cu lichide nu are,încărcare wirelles nu…

  19. serios? pe langa ca esti off topic, umpli sectiunea de comentarii cu astfel de lucruri??
    nu era de ajuns ca sunt scrise 1data? acum trebuie sa apara peste tot?

  20. Ai dreptate, o sa l coste mult pe Zaone, nu acum, dar mai târziu când lumea o sa se sature de trolarea și jignirea lui Srb și atunci pa, pa, pa, 0 comentarii la articole, pare imposibil, dar câteodată lucrurile imposibile devin posibile

  21. Haideti sa facem o petitie sa-l baneze pe srb. Sau daca are coloana vertebrala sa plece si sa ne lase in pace. Ma dispera numele lui prin comentarii ca jigneste ca in codru. Nu ma ridic la nivelul lui de cultura in domeniul it, dar da dovada de o mare mare nesimtire.

  22. Ai întins coarda la maxim Scrb. Îi faci un defavor lui zaone. Lasă-ne și du-te în lumea ta… Tu stârnești numai emoții negative.

  23. Nu,din cauza interfeței de utilizator proprietare(Lagwizz,Sense,etc)cu care fiecare producător își împopoțonează telefonul.

  24. Eu am făcut un sondaj, dar zaone nu a agreat ideea și a șters comentariul. Poate facem ceva pe Petitiionline 🙂

  25. Pardon,pe langa ca te bagi ca o fufa intre treburile altora acum te dai si mai breaz si stii tu ce este mai bine pt alta persoana mai putin a ta
    Ramai cu familia ta de maimutele

  26. Eu nu te-am jignit cu nicio virgulă. Pur și simplu ți-am adresat un comentariu perfect civilizat. Păcat… Tu nu înțelegi.