Google Pixel 2 – nou Procesor in Lupta cu iPhone 8

Google Pixel 2 va avea un nou procesor Snapdragon 836 implementat de catre compania Google, el fiind oferit in premiera petnru smartphone.

Google Pixel 2 va veni in acest an cu un nou procesor menit sa concureze cu cel pe care compania Apple il va lansa pentru iPhone 8 in aceasta toamna. Vorbim aici despre un nou chip Qualcomm Snapdragon care va fi integrat in Google Pixel 2 in aceasta toamna, el putand sa ofere performante apropiate, egale, sau poate chiar superioare fata de cele pe care chip-ul A11 al iPhone8 le va oferi din toamna.

Google Pixel 2 urmeaza sa fie lansat de catre compania Google cu un procesor Qualcomm Snapdragon 836, care a fost zvonit pentru a fi oferit in Samsung Galaxy Note 8 in august. El este superior celui Snapdragon 835 folosit in Samsung Galaxy S8 din luna martie, asa ca Google Pixel 2 ar urma sa ofere performante cu cel putin 10% mai bune decat cele ale procesoareor folosite in acest moment de Samsung.

Google Pixel 2 nu este o crestere foarte mare in performante pentru procesorul Snapdragon 836, insa avand in vedere ca vorbim despre o varianta intermediara, nu trebuia sa ne asteptam la mai mult. Google Pixel 2 va avea acest nou procesor pentru a putea lupta mai eficient cu un chip A11 care ar trebui sa aduca un iPhone 8 cu performante net superioare fata de procesorul existent in actualele terminale Android de top.

Google Pixel 2 – nou procesor in lupta cu iPhone 8

Google Pixel 2 urmeaza practic traditia inceputa anul trecut de catre cei de la Qualcomm si Google, anul trecut prima versiune a acestui smartphone fiind lansata cu Snapdragon 820. Practic Google vrea ca Google Pixel 2 sa aiba un procesor diferit si mai bun fata de cele implementate in actualele terminale Android si imi imaginez ca plateste destul de bine pentru acest privilegiu oferit de catre Qualcomm.

Google Pixel 2 va fi doar primul smartphone Android care va avea acest nou procesor, pentru ca si multe alte terminale Android il vor dori in lupta cu iPhone 8. In toamna si alte terminale separat de Google Pixel 2 vor beneficia de acest procesor pentru ca Apple are pregatit un upgrade important cu noul chip A11 pe care intentioneaza sa il foloseasca in iPhone 8, iar producatorii Android trebuie sa aiba un raspuns pentru el.

“A few chaps are implying that Note 8 might be the first phone to have an updated and faster Snapdragon 836, but we learned that Pixel 2 is more likely the one. The new Pixel, according to our industry friends, has a smaller chip and you can expect  better quality pictures too.”

Google Pixel 2 cu al sau nou procesor Snapdragon 836 va avea doar frecvente de lucru maxime mai mari fata de modelul actual, pentru ca in rest nu ar trebui sa existe diferente. Acestea fiind spuse, Google Pixel 2 se pregateste serios inainte de a intra in lupta cu iPhone 8, asa ca va fi interesant de vazut si ce fel de performante vor exista pentru dispozitiv dupa ce va fi lansat oficial pe pietele globale.

google pixel 2 procesor lupta iphone 8