iOS 11 beta 4 – 100 de noutati pentru iPhone si iPad

iOS 11 beta 4 este acum disponibil pentru toti dezvoltatorii de aplicatii pentru iPhone, iPad si iPod Touch, iar actualizarea aduce pentru noi o gama foarte diversificata de schimbari. In clipul video de mai jos puteti vedea peste 100 de schimbari descoperite pana in momentul de fata pentru iOS 11 beta 4, majoritatea dintre ele nefiind chiar atat de mari precum v-ati imagina, dar noutatile trebuie totusi prezentate.

iOS 11 beta 4 are in principal schimbari mici prin interfata si modul in care pot fi utilizate anumite functii, iar desi nu toate noutatile sunt considerabile, ele trebuie catalogate. Exista si schimbari ceva mai mari pentru interfata, cum ar fi iconitele pentru cele 5 aplicatii, sau noua interfata pentru a utiliza Touch ID cand accesam aplicatii din Notifications Center, Apple pregatind o schimbare substantial in iOS 11.

iOS 11 beta 4 vine la o luna si jumatate dupa lansarea primei versiuni beta si daca ar fi sacatalogam toate schimbarile, am avea cu mult peste 400, conform celor care le descopera. Cifra este mare si probabil diferita de realitatea celor de la Apple, insa chiar si asa, pana in momentul in care versiunea finala a iOS 11 va fi lansata, vom avea si mai multe noutati disponibile pentru iPhone, iPad si iPod Touch-urile noastre.

iOS 11 beta 4 este un preambul pentru versiunea public beta 3 a iOS 11, care va fi lansata in cursul zilei de astazi, sau poate chiar maine, in functie de ceea ce isi doreste Apple.