iOS 11 – Conectare Inteligenta la Retele Wi-Fi

iOS 11 beta 4 aduce pentru toata lumea o functie care era partial activata de catre cei de la Apple in versiunea beta anterioara, dar care acum este disponibila pentru toti utilizatorii. Mai exact, vorbim despre o noua functie a iOS 11 care are menirea de a ne asigura ca suntem mereu conectati la cele mai bune retele Wi-Fi posibile, cele cu conexiune inceata, sau semnal prost, avand conectarea automata dezactivata.

iOS 11 are in imaginea de mai jos prezentata functia noua care este disponibila efectiv incepand cu versiunea beta 4, aplicatia Settings, Configurari, spunandu-ne cand o retea Wi-Fi este proasta. Conectarea automata la retelele Wi-Fi proaste este dezactivata de iOS 11 fara ca noi sa facem efectiv ceva, totul intamplandu-se multumita inteligentei artificiale pe care sistemul de operare o are pentru a ne oferi mereu cea mai buna conexiune.

iOS 11 nu are aceasta functie disponibila in premiera pentru vreun smartphone, ci doar intr-o versiune diferita, in baza a ceea ce a gandit compania Apple. Aceasta noua functie este acorda prioritate si retelelor Wi-Fi de 5 GHz in defavoarea celor de 2.4 GHz in iOS 11, asa ca daca aveti multe retele la care sunteti conectati, cele mai rapide vor avea si prioritate.

ios 11 conectare inteligenta retele wi fi