Prima Pagina iOS 11 iOS 11 beta 4 vs iOS 10.3.3 – comparatia performantelor

iOS 11 beta 4 vs iOS 10.3.3 – comparatia performantelor

iOS 11 beta 4 a fost lansat de catre compania Apple pentru iPhone si iPad, de noaptea trecuta dezvoltatorii si utilizatorii putand instala actualizarea sistemului de operare. Din pacate, iOS 11 beta 4 nu este chiar cea mai buna versiune beta lansata vreodata de catre compania Apple pentru iPhone si iPad, asa ca trebuie sa aveti grija.

Era de asteptat ca iOS 11 beta 4 sa nu functioneze fara probleme pe iPhone sau iPad, iar acest lucru se dovedeste a fi adevarat, dupa cum puteti vedea. Performante iOS 11 beta 4 in comparatie cu cele ale iOS 10.3.3 sunt proaste, multe blocaje existand in utilizarea zilnica a terminalelor iPhone sau iPad cu noua versiune a sistemului de operare.

Pentru iPhone 5S vorbim despre un regres serios in performante pe iOS 11 beta 4 in comapratie cu iOS 10.3.3, asa ca daca va ganditi sa faceti instalarea, stiti ce va asteapta. iPhone 5S va avea iOS 11 ca ultima versiune majora pentru care Apple ii va mai oferi actualizari, asa ca este normal ca performantele sale sa nu fie chiar dintre cele mai bune.

Desigur ca daca iOS 11 beta 4 are performante slabe pe iPhone 5S acum, asta nu inseamna ca in versiunea finala lucrurile vor sta la fel, compania Apple putand modifica performantele pana atunci. In general primele versiuni beta ale unui sistem de operare ofera cele mai proaste performante, insa lucrurile se schimba pana in momentul lansarii versiunii finale, iar acelasi lucru se va intampla cu iOS 11.

 • Srb Srb

  E normal sa mearga mai slab pe cel mai vechi iphone suportat

 • nelu

  Iar vorbesti cnd tre sa taci

 • Daniel Razvan Picioroaga

  Correct dar incorect din partea Apple !!! De ce e listat pentru IOS 11 la update daca nu face fata ???

 • Srb Srb

  omule, cine are un telefon atat de vechi este constient de acest lucru. Plus ca nu se misca ca in anii 90…tot poti face lucrurile pe el doar ca merge mai lent

 • Alex S.

  Cand a fost Apple corecta !? Niciodata
  E avara dupa bani !!! O mizerie … superba !!!

 • Marius

  ca sa iti cumperi un telefon mai nou:)

 • BurN®

  Pai asta e și scopul sa cumperi unul nou normal! Oricum in concepția voastră trebuie sa ții un telefon 63 de ani?! Oricum un iPhone vechi rulează mult mai bine decât orice Janghină de android mai veche de 2 ani

 • Costel

  Deci scopul e sa-ti faca telefonul varza ca sa iti cumperi unul nou? Sper ca glumesti, nu face apple asa ceva, e o companie serioasa.

 • Costel

  Cu posibiltatea de dawngrade castiga muuuult mai multi clienti, multi au plecat din aceasta cauza,se calicesc la una si pierd la alta, probabil ca la statistici au iesit mai bine cu upgrad-ul pentru toti , dar la general asa a aparul lagul pe ios si a creat o impresie proasta de android ieftin.

 • Nechita Dragoş-Mugurel

  Din pacate asa e, am pus 11 pe 5s si mergea ca naiba
  10.3.3 care e super decent, nu mi-a facut probleme pana acum
  Bateria duce 6 ore in conditii normale de utilizare
  Varza Apple cu iOS 11