Google Chrome 60 Update aduce Multe Noutati

Google Chrome a fost actualizat la versiunea 60 pentru Windows, macOS si Linux, calculatoarele bucurandu-se de foarte multe imbunatatiri.

Google Chrome a fost actualizat noaptea trecuta la versiunea 60, compania Google lansand versiunea pentru Windows, macOS si nu numai a browserului sau. Google Chrome aduce foarte multe noutati in aceasta actualizare care il aduce la versiunea 60, deci fie ca il folositi in Windows, sau un macOS, veti avea parte de multe schimbari, in principal pentru functionalitatea care este serios imbunatatita de astazi.

Google Chrome 60 aduce pentru macOS, de exemplu, suport pentru Touch Bar, care a fost integrat in toamna anului trecut de catre cei de la Apple in noile MacBook Pro. Practic, acum utilizatorii acestor MacBook Pro vor putea folosi Touch Bar pentru a controla Google Chrome mult mai simplu si mai usor, compania Google lucrand timp de cateva luni de zile la aceste noi functii pentru clientii Apple.

Google Chrome 60, ca parte a suportului pentru Touch Bar din MacBook Pro, permite inclusiv modificarea felului in care sunt pozitionate butoanele in interfata Touch Bar. Utilizatorii MacBook Pro pot adauga sau sterge butoane din Touch Bar care sunt asociate Google Chrome, insa pot dezactiva inclusiv sugestiile de scriere, daca nu au nevoie de ele, asa ca personalizarea este unul dintre elementele cheie ale actualizarii.

Google Chrome 60 update aduce multe noutati pentru calculatoare

Google Chrome in aceasta actualizare aduce si cateva imbunatatiri generale, mai exact pentru CSS si @font-face, acestea permitand incarcarea mai rapida a paginilor web. Pana la versiunea 60, Google Chrome incarca intai fonturile textelor si abia mai apoi textele din pagini, insa acum lucreaza invers pentru a afisa mai rapid continutul si a aplica mai apoi fonturile, iar asta pentru ca utilizatorii sa vada continutul mai intai.

Google Chrome le permite si dezvoltatorilor web sa specifice momentele in care este afisat continutul text in timpul incarcarii paginilor, deci acestia au mai mult control asupra procesului. Google Chrome 60 aduce si schimbari pentru procesarea de plati folosind browserul, asa ca acestea ar trebui sa se realizeze mult mai usor decat pana in prezent, compania Google punand mare accent pe asta.

Google Chrome in actualizarea 60 rezolva si foarte multe probleme de securitate care au fost raportate companiei Google de catre hackeri si cercetatori in securitate informatica. Multumita acestei actualizari, Google Chrome ar trebui sa fie mult mai sigur in momentul in care incarca paginile web pe care le vizitam, asa ca, teoretic, ar trebui sa fi mai bine protejati de orice fel de atacuri facute prin website-uri.

Google Chrome 60 poate fi instalat din browser, accesand sectiunea Help.

google chrome 60 noutati