Samsung Galaxy Note 8 – Data de LANSARE OFICIALA

Samsung Galaxy Note 8 va fi lansat de catre compania Samsung pe data de 25 august, conform subsidiarei din Australia care a facut anuntul oficial.

Samsung Galaxy Note 8 are data de lansare oficiala anuntata astazi de catre compania Samsung, subsidiara a australiana a coreenilor dezvaluind totul. Samsung Australia a dezvaluit faptul ca lansarea Samsung Galaxy Note 8 va avea loc pe data de 25 august, la doar doua zile dupa ce terminalul va fi prezentat pentru lumea intreaga in cadrul unei conferinte pe care compania Samsung o va organiza in New York.

Samsung Galaxy Note 8 are deja invitatiile de presa trimise de catre Samsung pentru evenimentul care va avea loc pe 23 august, asa ca aceasta prezentare este 100% sigura. Acum cei de la Samsung Australia anunta ca Samsung Galaxy Note 8 va fi lansat pe 25 august, deci doar doua zile mai tarziu, semn ca Samsung vrea sa grabeasca serios lucrurile pentru a aduce noul smartphone pe piata cat se poate de repede.

Samsung Galaxy Note 8 va beneficia in Australia de un program numit Screen Assure, acesta aducand reparatii gratuite pentru ecranele crapate ale terminalelor. Samsung Australia anunta ca acest program va fi lansat pe 25 august, iar el ar fi inutil daca Samsung Galaxy Note 8 nu ar fi deja in vanzare, asa ca este destul de clar ca terminalul va putea fi cumparat in acea zi de vineri, una obisnuita pentru lansarile de smartphone-uri Samsung.

Samsung Galaxy Note 8 – Data de LANSARE OFICIALA

Samsung Galaxy Note 8, in cadrul acestui program, va beneficia de inlocuiri gratuite ale ecranului in cazul in care este crapat de catre utilizatori in utilizare. Samsung confirma deasemenea si ca Samsung Galaxy Note 8 urmeaza sa aiba numele de cod SM-N940 si nu  SM-N950, asa cum diverse alte zvonuri au sugerat, dar schimbarea nu este una neobisnuita pentru un producator, asa ca nu trebuie sa ridice semne de intrebare.

Samsung Galaxy Note 8 are parte de o lansare grabita deoarece Samsung vrea ca terminalul sa ajunga pe piata cu mult inainte ca iPhone 8 sa fie disponibil. In aceasta idee, lansarea Samsung Galaxy Note 8 din 25 august i-ar putea oferi smartphone-ului nu mai putin de o luna avans inaintea produsului Apple, iar asta ar putea genera si vanzari pe masura pentru cei de la Samsung intr-o perioada in care chiar au nevoie.

Samsung Galaxy Note 8 va fi lansat pe 25 august, insa urmeaza sa aiba si un pret pe masura, deoarece Samsung vrea sa-l vanda cu minim 1000 de dolari, sau euro. Pretul este mare din cauza noului ecran, dar probabil si pentru ca iPhone 8 va fi foarte scump, asa ca Samsung Galaxy Note 8 trebuie sa isi mentina imaginea premium cu un pret destul de apropiat.

Samsung Galaxy Note 8 data lansare oficiala australia

Articolul precedenteMAG – 26 Iulie cu Apple Watch la Reducere
Articolul următorGoogle Chrome 60 Update aduce Multe Noutati
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.