Apple – Ochelarii Inteligenti Descrisi in detaliu

Apple are in dezvoltare o pereche de ochelari inteligenti de ceva vreme, conform unei multutudini de zvonuri care au prezentat si informatii detaliate cu privire la ei. Astazi aceste zvonuri prind contur multumita unui brevet de inventie care descrie modalitatea in care compania Apple ar putea crea aceasta pereche de ochelari inteligenti pentru o piata care inca este la inceput, dar aduna tot mai multi clienti.

Ochelarii inteligenti ai companiei Apple ar functiona cu ajutorul unui ecran care ar fi transparent dar ar fi capabil sa afiseze inclusiv imagini redate de catre hardware-ul ochelarilor. Ochelarii inteligenti ar avea, desigur, si o camera integrata pentru a surprinde imagini si a le combina cu tehnologie de realitate augmentata, iar Apple descrie si o modalitate prin care ar putea crea o interfata virtuala controlabila cu mainile.

Apple a cumparat in luna mai o companie numita Metaio, ea fiind specializata pe tehnologii de realitate augmentata, acesta fiindu-le atribuit acum celor din Cupertino. Brevetul de inventie descrie si o modalitate prin care ochelarii inteligenti ar lucra in tandem cu un smartphone pentru a permite interactiunea cu diverse imagini, sau alte elemente virtuale redate de catre sistemul de operare al ochelarilor.

This embodiment is particularly useful when using a head-mounted display comprising the camera and the screen. For example, the head-mounted display is a video-see-through head-mounted display (HMD). It is typically not possible for the user to touch the head-mounted screen in a manner like a touchscreen. However, the camera that captures an image of the real environment may also be used to detect image positions of the user’s finger in the image. The image positions of the user’s finger could be equivalent to touching points touched by the user’s finger on the touchscreen …

Apple are tehnologii care ii permit sa creeze o pereche de ochelari inteligenti care ar face Google Glass de rusine, tehnologiile cumparate cu Metaio fiind foarte avansate. Practic, in acest brevet de inventie se descrie o pereche de ochelari inteligenti care sunt parca scosi dintr-un film stiintifico-fantastic, insa Apple are banii necesari pentru a transforma un simplu brevet de inventie intr-un produs real.

The mobile device may perform an action related to the at least one point of interest if at least part of the computer-generated virtual object blended in on the semi-transparent screen is overlapped by a user’s finger or device held by the user.

Apple ar investi nu mai putin de 200 de milioane de dolari pentru a dezvolta aceasta pereche de ochelari inteligenti, bani pe care-i va recupera cu siguranta daca va si decide sa lanseze produsele pe piata.

Apple Ochelarii Inteligenti Descrisi detaliu